3D LG tv-re ha rádugom a pendriveot, vagy külső hdd-t akkor lejátsza a filmet?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 12:26
1/10 anonim válasza:
Típusfüggő, de le. Csak figyelni kell a formátumra is.
2/10 A kérdező kommentje:
Mien formátumú kell legyen?
2012. jún. 15. 12:44
3/10 anonim válasza:
Tv függő. Kipróbálod, viszi e. Ha nem, megnézed a tv leírásában, milyen codec van benne, ez alapján tudsz konvertálni. LG nagyon hulladék ebben a tekintetben, borzasztó médialejátszója van. AC3-as hanggal szoktak lenni bajok, DTS sávot és x.264-es kódolást szinte mind ismeri.
4/10 anonim válasza:
A 3D-sek már az mkv-t is ismerik. (A Blu-Ray HD kép betömörített elterjedt változata)
5/10 A kérdező kommentje:
Az előbb valami dvdrip-es filet raktam a pendrivera rácsatlakoztattam tv-re el is indult csak az a baj hogy nem hozza ki a 3d-t lehet hogy rosz fajta filmet töltöttem le el van csúszva mint a moziba csak ez kicsit piros... lehet a szemüveg volt rosz...
2012. jún. 15. 13:01
6/10 anonim válasza:
DVdrip-ek nem szoktak 3D-sek lenni. De ha a TV tudja a 2D konvertálását 3D-be akkor úgy is működhet a dolog.
7/10 A kérdező kommentje:
Tudnál segíteni hogy honnan és mien formátumú filmeket öltsek le? és hogy egy blue ray-es film kb hány gb-os szokott lenni?
2012. jún. 15. 13:07
8/10 anonim válasza:
Hát valóban az lenne az igazi ha Blu-Ray 3D-ről néznéd a filmeket! Hidd el megéri mert azt semmi nem múlja felül, otthon legalábbis.
3D-s film letöltésében sajnos nem tudok segíteni mert Én max 2D-s Full Hd 1080p filmeket szoktam (ritkán :) )letölteni, ami van pár 3D-s Blu-Ray filmem meg gyári. Ha olyat akarsz letölteni akkor azokat meg 20, 25 30... GB-ok.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. :)
2012. jún. 15. 14:07
10/10 anonim válasza:
Ha torrentben otthon vagy ott mindent megkapsz a 3D-t is. Linkelni nem fogok mert úgyis törlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!