A ps2 játékok működnek playstation3-on?
Figyelt kérdés
úgy hallottam működnek, de máshol meg azt hogy nem mindegyiken... akkor most hogy is van?2012. jún. 13. 18:13
11/17 anonim válasza:
Nekem van mindkettő (60GB fat és 320GB slim) és és hidd el, hogy nem viszi.
12/17 anonim válasza:
Előző vagyok
Itt van egy link a hivatalos oldalról
"The 20GB, 60GB and 80GB PS3™ systems can play some games designed for older systems. Find out if you can play your PS1 and PS2 system games on your PS3™ system here."
13/17 anonim válasza:
Ez US oldal, tehát US PS3-ról is írnak, ahol hardveresen lett megoldva a PS2 játékok futtatása (erős túlzással mondhatnánk azt is, egy beépítettek egy PS2-t a PS3-ba), míg az EU PS3 szoftveresen emulálja a játékokat, ez talán még rosszabb is.
14/17 anonim válasza:
Azért is hagyták abba a dolgot, mert drága volt PS2 alkatrészeket beépíteni, és ha már az US verzióban nincsm akkor a EU verzióból is kivették.
15/17 anonim válasza:
Dehogy ezért hagyták abba, azért hagyták abba, mert a PS2-be még a mai napig is van pénz.
A hardvert már szinte semmi pénzért legyártják, és még mindig nagyon veszik, mondhatni semmire kapják a pénzt.
A PS3 hardvere mellett már nem lett volna olyan drága a PS2-t is valahogy beleépíteni.
16/17 anonim válasza:
De a kezdeti időkben rengeteget buktak a PS3-on így egy idő után mindenen spóroltak amin csak lehetett.
17/17 anonim válasza:
remélem ezzel minden világos lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!