Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nintendo DS játékokat lehet...

Nintendo DS játékokat lehet rendelni az amazon.com-ról?

Figyelt kérdés
Az amazon.com-ról lehet úgy rendelni hogy kiis hozzák ide Magyarországra?
2012. jún. 8. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, miért ne lehetne?
2012. jún. 8. 18:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát mert angol oldal és honnan szállítják?
2012. jún. 8. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de mintha úgy hallottam volna, hogy ők nem szállítanak játékot magyarországra.

inkább nézegess az Ebayen, vagy ha mindenképp angol oldal kell, a zavvit, meg a game.comot szokták mondani mások hogy onnan rendelnek, én inkább az ebayről szokok.

2012. jún. 10. 13:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Azokat kihozzák Magyarországra?
2012. jún. 10. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Az ebayen rámész arra hogy "advanced", aztán ott beírom a játék címét, beállítom, hogy:

free shipping

only show items: avaible to hungary

aztán azokat paypallal fizetem, eddig nem volt gondom az ilyen rendeléssel, pár hét max egy hónap alatt megjött minden, aukcióknál pl nagyon jó árakat lehet kifogni, de ha nem akarsz ezzel vesződni, akkor "buy it now"t állíts be a keresésnél.

2012. jún. 11. 11:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Júúj nagyon köszönöm!És a

Buy it now

menü pont alatt ingyen kiszállítják Magyarországra?

Bocsánat hogy ennyit kérdezek csak hát még nem volt dolgom az ebay-en és ott olyan játékokat lehet rendelni NDS-re amit itthon nem lehet megvenni.

2012. jún. 11. 14:43
 7/7 A kérdező kommentje:
A zavvi.comról ingyen kiszállítják Magyarországra?
2012. jún. 12. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!