Milyen fejhallgatók vannak amiket stúdiókban használnak? A minőség lenne a fontos! És kb.30. 000ft-om van rá.
Figyelt kérdés
Jelenleg egy Pioneer se-m290 fejhallgatóm van, nagyon meg vagyok elégedve vele, de néhányan azt mondták, hogy gagyi...
Ezt 11.000ft-ért vettem kb. 2-3 hónapja.
#zene #fülhallgató #számítógép #elektronika #számítástechnika #Pioneer #minőség #fejhallgató #füles #DJ
2012. jún. 7. 15:27
1/7 anonim válasza:
Shure SRH440. 40 ezerig ez az egyik etalon.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. van 22.000-ért is nem 40.000, de a mostani jobb mint az. :)
2012. jún. 7. 15:33
3/7 anonim válasza:
Tudom, hogy nem 40-be kerül, de 40 ezerig ez a legjobb. De ha szerinted a jelenlegi 6 ezer forintos Pioneerod jobb (annyiba kerül, nagyon átvertek téged azzal a 11 ezerrel), akkor felesleges fejhallgatót venned.
4/7 A kérdező kommentje:
Media Markt-ban vettem tehát erről ennyit.
ÉS azért mondom, hogy ez jobb mert a frekvencia átvitel nagyobb és általában az a legfontosabb. Jah és van benne basszus kiemelés.
2012. jún. 7. 16:37
6/7 anonim válasza:
Attól még nem fog jól szólni. De mondtam, ha neked ennyi fontos, ne vegyél újat. Csak presztízsből felesleges venned, ha nincs hallásod hozzá. Főleg, ha nem rendeltetésszerűen használnád.
7/7 gepzene válasza:
Stúdió füles: egyenletes hangkép, alacsony torzítás a monitorozásnál szóba jövő hangerőtartományban.
audiofil füles: hifi füles rendezettebb közepekkel, kisebb torzítással, semennyi vagy kevés mélyemeléssel (olykor nem is megy elég mélyre, amit audiofilként árulnak, az akkor nemigen az)
Hifi füles: mélyek megemelve, tehát tartós nagy hangerő nem lesz olyan zavaró. Közepesen gáz frekvenciamenet és torzítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!