Lehet kapni olyan mp3 lejátszót, amibe be van építve az akkumulátor és csak a töltőre kell dugni mint egy mobilt? Ha igen, akkor hol, és kb. mennyiért?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 14:35
1/4 anonim válasza:
Igen, nekem olyan van! THOMSON Lyra EM2600-as, kb. 7000-ért vettem egy éve a szegedi METRO-ban. 512-es, szóval nem túl nagy a memóriája, de én szeretem ettől függetlenül. Van benne FM rádió is, azt is szoktam hallgatni.
2/4 anonim válasza:
Ilyenek az Apple Ipodok beépitet akumlátora van csak hálozat helyett a pc usb kábelje tölti fel.Nekem egy 8 Gb Nano van 3 generácios és nagyon jó minőség ha ilyet szeretnél venni használtan akkor nézd meg az expresszt kb 20-25 körül már vannnak lehet hogy drága de zenében az apple nek nincs párja fényévekkel jobb a tescos meg media márkos mp3 aknál ja és videot is lejátszik az enyém
3/4 anonim válasza:
Én hollandiában vettem egy 4 gigás iPod klónt.50 euro tehát nagyjábol 12 ezer forint körül vettem.és media marktban úgyhogy gondolom otthon is lehet(ett) kapni.
4/4 anonim válasza:
nekem volt mar mindenfele iPodom es jelenleg is egy iPhone3G-em van es az az igazsag hogy beszaras amit az aple tud muvelni ebben a kategoriaban de ha teged csak az aksi erdekel akkor mar ugyanolyan olcson lehet kapni aksis MP3-at mint elemeset es nem is ritkabb nekem van egy 2 gigas wharfedale erintogombos de mikor megvettem megbantam mert az aksia nem birt ki egy 8 oras muszakot mig az elemes akar 16 orat is egyfolytaban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!