Gran Turismo 5-nél ha versenyeket nyerek tényleg lehet pénzt nyerni a játékban és ezáltal újabb kocsikat vehetsz? Hol mutatja a játékban hogy mennyi pénzem van? Vagy hogy működik ez az egész?
Először is.
Ha betölti a főmenüt, ne az arcade módba, hanem azt hiszem gt mode-ba lépj be.
Akkor a felső résznél lesz két lehetőség piros, és kék színű opció, az egyiknél te versenyzel, a másikban a sofőröd vezet, de mind a kettőben pénzt nyerhetsz.
De legelőször, ha jól tudom, egy használt kocsit kell venned az used cars opcióban, és azzal kell kezdened kis pénzért. De azért nézd meg a garázsban, hogy nincs-e kocsi benne.
Egyébként a pénzedet, a képernyő legfelső részénél láthatod.
Aha, lehet net nélkül is.
A net csak online versenyekhez van, meg az online collector-ban tudsz még néhány gépet venni.
De offline-ban is tudsz pénzt gyűjteni.
Egyébként nem tudom hogy tudod-e, de mostanában olvastam hogy a fejlesztők, bővíteni fogják a játékban használható kocsik számát, pl(A8,Q7,BMW7,merci S osztály, ML,.....
szinte minden létező kocsi elérhető lesz idővel, de persze pénzbe fog kerülni, amit neten keresztül fogsz tudni lebonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!