Melyik tv vegyem?
Csáó!
Ti melyik tv ajánljátok? Melyik a jobb? Mind2 tv tud mkv-t lejátszani usb-ről?
LG 42PJ550
LG 42PT353
Egyiket se, ilyen felbontás még talán 4 éve volt "divat", ma már hülyeség ezt megvenni.
Meg minek akarsz mkv-t lejátszani ezen? MKV az általában HD, tehát 1280x720, egy ilyen tv-n a kép fele nem is látszódna.
Plusz plazmából pont LG...nem jó választás.
Inkább Panasonic, esetleg Sony.
Akkor milyen tv ajánlasz olyan 100k-ig?
Mert 82centiset nem akarok, mert az kicsi és nem is csípem az 50Hz-es kis szarokat a pixeles képükkel.
esetleg ez?
Samsung PS43D450
Néztem lcd-ket. Találtam egy párat.
LG 37LK430
LG 37LK450
LG 42LK430
Samsung LE37D550
Philips 42PFL3606H
Ki melyiket ajánlja?
Mondjuk nem igazán tudom miről beszélsz, hogy pixeles szar, ha ugyanakkora a felbontása, akkor csak kevésbé pixeles (kisebb képernyő=nagyobb pixelsűrűség.
100k-ért normális nagy tv nem igazán van, legolcsóbban Panasonic TX-P42UX30E van 120k-ért, de ez méretre is elég nagy, plazma is, fullHD is.
Gondolom árukeresőn találtad ezt az árat, de ott már nem forgalmazzák
Találtam egy olcsóbb oldalt:
Ha csak az számít, hogy irdatlan nagy legyen minél olcsóbban, akkor plazma, ha nem számít a fogyasztás.
Azt tesztben nézd meg előtte, mennyire jó a medialejátszója, mert mkv-val szoktak lenni gondok(codec, szaggatás)
a lényeg a kép minőség és az ár, de sajnos ez a tv-n nincs usb
Nézegettem az lcd-k között és lehet, hogy az lesz.Csináltam is belőlük egy válogatást.
Ha akarsz játszani akkor is plazma.
Ha nem akarsz akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!