Videokártya gondom van. és hogy tudnék letölteni frissítést videokártyához vagy valamit amitől a sims 3 elindulna? Muszáj venni új videokártyát?
Figyelt kérdés
Szóval az a gondom h nekem NVIDIA GeForce MX/MX 400 videokártyám van.és nem támogatja a Shader Model 2-t csak akkor ha frissítem...Sims 3-hoz kellene...szerintetek neten tudnám frissíteni?? vagy muszáj újat venni? ha tudonám frissíteni akkor hol??kérlek segítsetek, az ilyenekben nem vagyok otthol és gondoltam hogy itt megpróbálkozok és megkérdezem...2009. júl. 1. 20:17
1/4 anonim válasza:
Ha a gépedben levő videókártya MX 400-as akkor feltételezhetően a többi hardver (cpu, ram) is hasonlóan korszerű lehet. Azt javaslom hogy ne vegyél új videókártyát, mivel értelmetlen kiadás lenne. A shader model pedig nem frissíthető, vagy támogatja a kártya vagy nem. Az újabb videókártyák értelemszerűen a legújabb shader model-t támogatják.
Ha játszani akarsz a Sims3-mal akkor egy teljesen új gépet kell vásárolnod.
2/4 A kérdező kommentje:
És ha csak a videokártyát írja ki hogy azt frissítsem, akkor is új gépet kell vennem? mert csak a videokártyával nincs valami rendben... amúgy köszi a tanácsot
2009. júl. 1. 21:17
3/4 anonim válasza:
Hiába csak azt írja ki, lehet hogy elindul utána meg kilép és nem ír ki semmit vagy elindul de kb legalacsonyabb felbontáson legkisebb beállítok mellett is lesz vagy 7 fps-ed ami teljesen élvezhetetlen.
4/4 A kérdező kommentje:
értem:)... köszííí
2009. júl. 1. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!