Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehetséges hogy azért nem...

Lehetséges hogy azért nem szólal meg a mikrofon a régi hifin mert az előbbi digitális jelet küld míg az utóbbi csak analógot fogad?

Figyelt kérdés

vagy miért lehet ez

ha nem a mikrofont, hanem a gépet kötöm az erősítőhöz(nyilván a hangfal az ami megszólal) akkor jó..de az is ugyanúgy digitális szal akkor az előbbi felvetésem hülyeség

de akkor miért nem szólal meg?

akkor viszont megszólal ha a mikrofont bedugom egy gitárerősítőbe és a gitárerősítő jelét pedig be a régi hifibe, akkor így meg miért jó?

fontos lenne

köszönöm

2012. máj. 31. 19:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Előerősítő+hangfal is ugyanúgy kevés.

Előerősítő+végerősítő+hangfal kell.

Persze vannak kombinál dolgok, mint a keverő erősítők, vagy aktív hangfalak, ez már csak ízlés kérdése.

2012. jún. 2. 21:15
 12/14 anonim válasza:
Az is jó, ha vesz egy előerősítőt + hifire köti? A hifi nem végzi el a végerősítő feladatát? Ezt most én nem vágom :)
2012. jún. 2. 23:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Éppenséggel igen, de a hifi sem mikrofon erősítésre van.

Persze arra jó, ha otthon akar hangosabban vernyákolni (de arra minek?), vagy a piacon akarja hangosabban kiabálni, hogy olcsó a dinnye.

Ezen kívül másra nem igazán alkalmas.

2012. jún. 3. 08:18
 14/14 anonim válasza:

Ja már vágom köszi :)

De tényleg, most ugrik be, hogy minek kell otthon pluszba kihangosítania az éneket?

Tudom, hogy a kérdésre kéne válaszolni, nem pedig "kötekedni", de kérdező! te miért akarod kihangosítani a hangodat otthon? Vagy esetleg próbára viszed a pc-t meg a hifit? Csak kiváncsi vagyok, mert nem látom túl sok értelmét a dolognak.

2012. jún. 3. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!