Olvastam több helyen is hogy egy 100-150 ezer forintos laptoppal nem lehet játszani! Ez IGAZ? Mert pont azt akartam benni de ha tenyleg nem lehet veluk jattszani akkor gépet veszek!
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 20:01
1/5 anonim válasza:
Az túlzás, hogy nem lehet velük játszani, de hasonló áron egy asztali gép sokkal jobb játékra.
2/5 anonim válasza:
100 ezressel még egyáltalán nem, 150-essel már talán. Nekem i5 van GT540-nel, és csak alacsony beállításokkal viszi az új játékokat. Ha játszani akarsz, asztalit vegyél.
3/5 Electronicperson válasza:
Laptoppal nem lehet játszani... Jó lehet és igaz is ,hogy van játékra való laptop pl.: az Alienware . De kicsi képernyő rossz hűtés kényelmetlen kezelés. És 100-150 ezerért nagyon jó gépet tudsz venni.
4/5 anonim válasza:
Hát a Gamer laptop nem ezen az ár kategórián kezdődik, az egyik ismerősöm egy dell xps 15z típusú laptopot 380.00ft vette játékra.
5/5 anonim válasza:
Előző: az már kb egy 150-200 ezres asztali szintjén van, de 200 körül is kapható már gamer laptop, amint elindulnak a játékok elfogadható beállításokon.
100-150-ért viszont nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!