Jó ez a tv? (le32b530p7wxxh samsung) ilyenben gondolkodom.
Helló!
Természetesen ez attól függ, h milyen célra vásárolnád meg ezt a tv-t?
Az én értékelésem:
A márka Samsung, ez jó, nekem kb. lassan 2-3 hete van egy hasonló Samsung típusú LCD TV-m és nagyon elégedett vagyok vele.
A készülék(amit te néztél) főbb tulajdonságai:
- FullHD
- 82 cm
- High kontraszt.
Ez a televízió konzolhoz, Blu-Ray lejátszóhoz vagy csak egyszerűen tv-zéshez tökéletes választás, de az ára szerintem egy kicsit magas. Ha nem haragszol ajánlanék neked egy hasonló kategóriával rendelkező TV-t. A neve:
Samsung LE32B53OP7W
- szintén 82 cm
- FullHD felbontás
- a szokásos 3 év Samsung garancia
+(ami a tiédben nem volt) a beépített MPEG4 digitális tuner. Ez teszi alkalmassá a készüléket, hogy a magyarországi, szabad hozzáférésű digitális adásokat fogja, magyarul ha az M1 benyom egy HD adást, ezzel alapból tod nézni, míg a másikba venned kell külön egy ilyen tunert. Árban is szerintem barátságosabb:
Az Euronicsban 150e Ft helyett 135e Ft, ha igényelsz egy hitelkártyát, amit szinte rögtön utána lemondhatsz(nekünk legalábbis ezt mondták).
Ha a márka nem számít:
LG 32LH3000
szintén ugyanazt tudja, mint a Samsung, de:
- ez 160-ba kerül és kapsz egy telót hozzá
- csak 2 év gari jár hozzá
- szerintem egy kicsit rosszabb a képminősége
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
Szal összességében én nem tom te milyen célra használnád ezt a tv-t, nekem konzolra kell, de maximálisan elégedett vok vele.
Nem akarlak győzködni, h ezt vedd meg, de szerintem jobban járnál vele, de ez a te döntésed, ne hamarkodd el!
(Előző válaszoló)
Ja és még valami:
Ha nem akarod, h egy pár 10essel megugorjon az ára, akk mindenképpen JÚLIUS 1-EJE ELŐTT VEDD MEG!
Kevés az idő, de használd ki!
Ügyfélszolgálattól megkérdeztem, tekintsétek semmisnek az előző kérdésem: XXH = magyar menü, XXC = common menü.
Én veszek egy ilyet, jár hozzá egy görögországi ibusz út, mint megtudtam, csak regisztrálni kell a terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!