Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jó ez a tv? (le32b530p7wxxh...

Jó ez a tv? (le32b530p7wxxh samsung) ilyenben gondolkodom.

Figyelt kérdés
várom a válaszokat.
2009. jún. 29. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Helló!

Természetesen ez attól függ, h milyen célra vásárolnád meg ezt a tv-t?

Az én értékelésem:

A márka Samsung, ez jó, nekem kb. lassan 2-3 hete van egy hasonló Samsung típusú LCD TV-m és nagyon elégedett vagyok vele.

A készülék(amit te néztél) főbb tulajdonságai:

- FullHD

- 82 cm

- High kontraszt.

Ez a televízió konzolhoz, Blu-Ray lejátszóhoz vagy csak egyszerűen tv-zéshez tökéletes választás, de az ára szerintem egy kicsit magas. Ha nem haragszol ajánlanék neked egy hasonló kategóriával rendelkező TV-t. A neve:

Samsung LE32B53OP7W

- szintén 82 cm

- FullHD felbontás

- a szokásos 3 év Samsung garancia

+(ami a tiédben nem volt) a beépített MPEG4 digitális tuner. Ez teszi alkalmassá a készüléket, hogy a magyarországi, szabad hozzáférésű digitális adásokat fogja, magyarul ha az M1 benyom egy HD adást, ezzel alapból tod nézni, míg a másikba venned kell külön egy ilyen tunert. Árban is szerintem barátságosabb:

Az Euronicsban 150e Ft helyett 135e Ft, ha igényelsz egy hitelkártyát, amit szinte rögtön utána lemondhatsz(nekünk legalábbis ezt mondták).

Ha a márka nem számít:

LG 32LH3000

szintén ugyanazt tudja, mint a Samsung, de:

- ez 160-ba kerül és kapsz egy telót hozzá

- csak 2 év gari jár hozzá

- szerintem egy kicsit rosszabb a képminősége

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..

Szal összességében én nem tom te milyen célra használnád ezt a tv-t, nekem konzolra kell, de maximálisan elégedett vok vele.

Nem akarlak győzködni, h ezt vedd meg, de szerintem jobban járnál vele, de ez a te döntésed, ne hamarkodd el!

2009. jún. 29. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:

(Előző válaszoló)

Ja és még valami:

Ha nem akarod, h egy pár 10essel megugorjon az ára, akk mindenképpen JÚLIUS 1-EJE ELŐTT VEDD MEG!

Kevés az idő, de használd ki!

2009. jún. 29. 23:58
 3/6 A kérdező kommentje:
nekem is konzolra...köszi a választ!
2009. jún. 30. 20:34
 4/6 anonim válasza:
én is ilyenben gondolkodom. De a samsung oldalán le32b530p7wxxc-t találtam, illetve csak le32b530p7w-t, de az url-ben látszik, hogy xxc. Mi a különbség az xxc és az xxh között?
2009. júl. 11. 00:52
 5/6 anonim válasza:

Ügyfélszolgálattól megkérdeztem, tekintsétek semmisnek az előző kérdésem: XXH = magyar menü, XXC = common menü.

Én veszek egy ilyet, jár hozzá egy görögországi ibusz út, mint megtudtam, csak regisztrálni kell a terméket.

2009. júl. 11. 09:42
 6/6 Sajtos Béla válasza:
A wxxh és a wxxc között nincs különbség a célországot jelzi csak!H magyar C spanyol
2009. nov. 14. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!