Érdemes lecserélni az asztali PC-met Laptopra, ha van Xbox 360-am?
Ha nem játszol gépen, akkor egyértelműen igen.
Bár ha már úgy is megvan az asztali gép, akkor nem szenvednék vele, bár ha veszteség nélkül meg tudod oldani, akkor én is lecserélném.
Nem játszanák rajta nagyobb játékokat,csak mint pl a counter strike,ami nem nagy.
Hogy érted hogy veszteség nélkül?
És szerintetek mennyiért birnám eladni a komplett pcm?
monitor-Syncmaster 2243wm (22")
gép-Ram:2gb ddr3,processzor: X2 dual core 5000+ 2.59GHz
Win 7 van rajta.
+genius egér,trust bluetoothos billenytyűzet.
Úgy értettem, hogy lehet a PC-det csak áron alul tudod eladni, és még rá kell fizetned a laptopra, tehát veszteségbe vagy, mert többet költöttél, mint amit kaptál gépre.
Ezt a gépet 40-50-ért tudod max eladni, és ha új laptopot akarsz legolcsóbban az is vagy 120-130, szóval a helyedben maradnék az asztali gépnél.
ja ok.igazából amit kinéztem az 82.000huf,és még egy kicsit hozzá szeretnék is tenni.így akarnám:
1.ha nem adom el az asztalit,akkor veszek netbookot max 60.000huf-ig.
2.ha eladom,akkor még rakok hozzá egy kis pénzt,és megveszem a laptopot.
Netbookot semmiképp se vennék, tesómnak van, néha én is nyomogatom, de olyan kis laptopon semmit sem lehet csinálni.
Filmnézéshez a 10"-es kijelző nem alkalmas, felbontás is elég ratyi hozzá, a billentyűzet meg hihetetlen kicsi, így netezésre sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!