A UPC milyen beltéri egységet ad digitális tv esetén? És többet is ad, ha több tv van?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 21:07
1/8 anonim válasza:
Láttam egy ismerősnél..egy videólejátszó méretű gép..ez egy tv-re ad digitális jelet,a további tv-hez 750ft az elosztó havi díja. A normál kábeles adás viszont megy továbbra is megy és nézheted ezt bármennyi tv készüléken.
2/8 A kérdező kommentje:
2 tv van még, de lehet, h 3 lesz.
Egyébként azt tudom, h hogy néz ki, inkább valami típusra gondoltam.
HDMI van rajta általában?
2009. jún. 29. 21:21
3/8 anonim válasza:
Igen, úgy tudom, mindegyik rendelkezik HDMI-vel.
4/8 A kérdező kommentje:
esetleg valami típust nem tudsz mondani?
2009. jún. 29. 22:19
5/8 anonim válasza:
ezen a linken nézelődhedsz innen szerintem megtudod ami érdekel [link]
6/8 anonim válasza:
22:17-es vagyok. Két napja nálunk is digitális tévézés van. Mi ilyen egységet kaptunk:
Kétszer is megnéztem, mert nehezen hittem el, nincsen rajta HDMI csatlakozó.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi.
ez egyébként elég elkeserítő, hiszen pont a hd minőség miatt kellene ugye a hdmi csatlakozó:S
2009. júl. 5. 18:35
8/8 anonim válasza:
Amikor beszélsz velük, szögezd le, hogy milyen szempontok a fontosak Neked. Biztosan segítenek. Többféle egységük van, nekem az volt a fontos, hogy rögzíteni tudjak vele. Szerintem eléd tesznek egy listát, és olyat választasz, ami jó Neked.
Én csak azért döbbentem le, mert úgy gondoltam, a HDMI csatlakozó már alap. Hát tévedtem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!