Új laptopom van, nem akarom elcseszni most akkor az a jó, ha mindig töltőn van, vagy ha néha leveszem a töltőről és néha felrakom a töltőre?
Ha hálózatról megy és csak havi 1-2x rakod fel tölteni, akkor BIZTOS, 100%, hogy nem lesz semmi baja.
Az meg vitatott, hogy elszaródik-e vagy nem, ha éjjel-nappal töltőn van, nekem van olyan laptopom, aminek az aksija 5 percig sem bírja, és éjjel-nappal töltőn volt, és van olyan is, ami még ugyanúgy 4-5 óráig bírja, és az is éjjel-nappal töltőn volt.
Kb mindkettő ugyanolyan idős, szóval gyártástechnológia sem hiszem, hogy változott volna.
Ha csak otthon használod akkor inkább hálózatról menjen, aksi meg pihenjen valahol a szekrényben.
oksi,köszi:D!
az én régim aksija tönkre ment-.- csak töltővel működik..
Előző:
és azt nem tudod, hogy az mondjuk gáz-e, ha akár napi 2x-3x is lehúzom aztán felrakom a töltőre?
Hagyom mondjuk 10%-ra lemerülni, de ha tényleg igénybe veszem a laptopot akkor nem bír 2 órát sem, és ha pont kockulós napom van akkor mondjuk 6 óra előfordulhat gép előtt, és akkor egy nap alatt többször is tölt.
Ok, kösz.
Amúgy utánanéztem, kb ugyanazt találtam, mint amit te is mondtál, hogy merítsük le egy bizonyos szinte, mielőtt feldugnánk tölteni (szóval 5 percre ne kapjuk le), és ne merüljön le teljesen, és akkor nyugodtan lehet aksival használni a laptopot.
Illetve 1-2 havonta nem árt kalibrálni/konfigurálni az aksit, amiben Google tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!