Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Azt lehet, hogy ha digi tv-m...

Azt lehet, hogy ha digi tv-m van, több tévén is nézni?

Figyelt kérdés
A ház két szintes. Fentre már be van kötve, úgy hogy az antenna össze van kötve egy zsinórral a beltérivel. Az antenna a hát elején van és a lenti lakásban van kábeltévés csatlakozó a szobákban, aminek a kábele kb. fél méterre van az antennához. Meg lehet oldani valami elosztóval mind a két szinten legyen digi tv?
2009. jún. 29. 16:35
 1/5 anonim válasza:
80%
Én úgy tudom külön kell mégegy beltéri....
2009. jún. 29. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahány TV annyi beltéri. Vagyis elég egy is, de akkor minden TV-n csak ugyan azt a csatornát látjátok.
2009. jún. 29. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
kell a szolgáltatótól kérni duál beltérit ez azt takarja,hogy egy beltériben két tuner és kártya van.a gyakorlatban így néz ki parabola-beltéri(itt át van köve a második tunerra a készülék hátulján)innen egy telefonzsinór megy a másik tv-hez aminek a végén van egy jelvevő"egér" ezen tudod váltani a csatornákat.amenyiben sima beltérit osztotok meg mint írták ugyanazt lehet nézni a két tv-n
2009. jún. 29. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Az ahány tévé annyi beltéri diginél kicsit mást jelent, ugyanis ott volt gyakorlat az ún. dual beltérikre. Egy beltéri, két távirányító és egy infra vevő. Az infrát a koax kábelen lőtték át a beltérihez a másik szobából, és a másik szobában csak a távirányító jelét vevő infra szenzor volt.

Ma már nem tudom, hogy használja-e még ezt, vagy inkább külön beltérit ad, de a lényeg: a szolgáltatót kell megkeresned, ők fogják tudni megoldani, hogy két (vagy három) tévén legyen szolgáltatásod.

2009. jún. 29. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
17:08 vagyok dual beltérit adnak biztos.Régen két beltérit adtak de sokan csinálták azt,hogy a másik beltérit másik háztartásban használták egy előfizetés alatt.ezért tértek át a dualra,aminek még a kártyája sem müködik más digis beltériekkel.(kártya + beltéri össze vannak párosítva és csak együtt működnek sőt még ha a készülékben felcseréled a kártyákat úgy sem működik)
2009. jún. 29. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!