Melyik konzolt érdemes megvenni? Többi lent:
A kérdés adott: PS3-at vagy Xbox360-at érdemes venni?
PS3 320GB, egy kontroller ~77k
Xbox 360 MW3 edition, 2 wireless kontroller, 320GB cserélhető merevlemez, mw3 játék ~98k
Melyik gépet válasszam? A "szeriális" játékok közül kifejezetten a Halo (3-reach) ami érdekel, de az sem igazán,
Melyiknek kényelmesebb a kontrollere? Eddig egy profi PCs gépen játszottam (MW3-BF3 stb.)
És van egy Xbox360 Windows kontrollerem.
Hogy PS3-Xbox ra könnyebb e átszokni gamer egérről?
Melyiknek van szebb grafikája, akadásmentes szép játékmenet, egy Pana. Viera plazma TV-n játszanám.
Itt az ár nem számít sokat, ne az legyen a főbb szemszög. Melyik nyújt jobb felhasználói platformot. Az sem számít kikkel játszanám, vannak Boxos és PS3-as barátaim is.
Ami igazából nem tetszik az Xboxban az az hogy havonta/3havonta/évente kell Live-t venni hogy tudjak multiplayerezni.
Ps3-ban a BlueRay lejátszó nem különösebben izgat filmek szemszögéből sem.
Köszönöm a válaszokat sokat segítetek nekem ezzel:)
Szeriális játékok alatt exkluzív játékra gondolsz?
Biztos nem érdekel egyik sem? Legjobb játékok szerintem a PS3 exkluzívok (God of War, Uncharted, Infamous, Gran Turismo, és még szép hosszú lenne a lista).
Kontroller: mindkettő jó, kényelmes, mindkettőre ugyanolyan könnyű/nehéz lesz átszokni.
Kell majd pár hét, hogy belejöjj a játékba és ne csak folyton a respawn-ra várj.
Grafika: szinte ugyanaz, ps3 exkluzívok hajszállal szebbek, de nincs hatalmas különbség.
Akadásmentes játékmenet: mindkettő akadásmentes (kivéve, ha szarul írják meg rá a játékot, ami ritka).
"Melyik nyújt jobb felhasználói platformot"
Ez nem tudom mi akar lenni.
Ár: nem tudom hol láttál te 77-ért PS3-at, 320 gigás ajándék HDMI-vel 62k platinumshop-nál (és ennél még van olcsóbb is, csak ez a legmegbízhatóbb, szóval ezt szoktam alapnak venni).
70-ért már lehet kapni játékkal meg hdmi meg mindennel együtt.
Box meg gondolom nem gyári/bolti verzió, 2 joyyal meg nagyobb vinyóval, de az is túlárazottnak tűnik.
Ha nem tetszik, hogy fizetni kell a multiért: PS3
Vagy ha mindenképp fizetni akarsz akkor is PS3, és ott a PS+ miatt kapsz minden hónapba pár ingyen játékot.
Blu-ray még ha filmek miatt nem is érdekel, de játékok szempontjából is előny, nem kell kispórolni semmit a DVD korlátai miatt, rápakolnak mindent 1080p-be és még marad is hely.
Egyértelműen a PS3-mat javaslom, boxal sem jársz rosszul, játszani azon is lehet, de mégsem egy PS3.
Énis csak megerősíteni tudom az előzőt vegyél ps3 at!
De küldök egy linket ami megmutatja milyen fontos a blu-ray a bf3nál (ez xboxon van ps3on nincs)
vagy lessz 2dvd-s
Előző:
viszont a kérdező 320 gigás boxról beszélt, amit te linkeltél meg írja is, hogy csak vinyó nélküli boxon gyengébb a textúra.
2. válaszoló!
Tem mennyire vágod az ilyet? Az XBox-ba rohadtul nincs blu-ray! A PS3-ba van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!