Az Ipad 2 illetve 3 készülékkel lenne kapcsolatos a kérdésem/kérdéseim: 1. Lehet e képet, szöveget nyomtatni róla? 2. Helyettesíti a lap-topot vagy jó ha van mellette valakinek gép?
Figyelt kérdés
3. Pendriveot lehet hozzá csatlakoztatni? 4. Megéri megvenni úgy hogy nem lesz mellette gép/lap-top vagy inkább ne? (nem használnám semmi speciális dologra csak net, adatok tárolás pl szöveg kép vagy nyomtatás és sulihoz )5.Mennyi ideig bírja ha teljesen fel van töltve?Olyan embereket szeretnék megkérmi hogy válaszoljanak akik értenek hozzá vagy használják esetleg mind2.
Előre is köszi:)
2012. máj. 24. 23:51
1/1 kiflitolvaj válasza:
Itt most hosszú lenne mindent leírni, de guglizz és millió dolgot találsz. Én azért vettem, hogy a laptop helyett használjam, mert utáltam folyton kicsomagolni, aztán megvárni, amíg bebootol, keresni neki mindig konnektort, mert az akksija max 2 órát bírt, stb. A sors fintora volt, hogy miután megvettem az iPad-et, másnap volt egy autóbalesetem, a laptop a táskájában kettétört, ez pedig az anyósülésen volt, aztán valószínűleg a légzsákról pattant hátra, de nem lett baja, úgy hozták utánam a kórházba. Azóta ezt használom, de asztali gép kell mellé. Másik laptopot viszont nem vettem. Ezt csak kinyitom és működik, nem kell várni, lazán kibír egy tengerentúli repülőutat az akksija és nekem sikerült minden számomra lényeges dologhoz találni megfelelő alkalmazást. Ipadavan-ra keress rá google-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!