Sony Laptop kijelző garanciális szervízelése kiterjed arra, ha (véletlenül) kézzel lett megtörve a képernyő folyadék kristály?
Hátulról történő feszítés alkalmával "tört" el a folyadél, de se a képernyő hátulja se a képernyő plexi nem tört.
Vajon vihetem garanciális szervízbe, mert szerintem a nem rendeltetés szerű használat dumával szerintem visszadobják, de valakinek vélemény, tapasztalat?
Kizárt dolog! A garancia nem terjed ki olyan estekre amikor a vásárló hibájából romlik el vagy sérül meg a készülék! Gondolj bele reálisan pl. 2 éves garanciánál mielőtt az lejárna csinálok valami kis kár a cuccomban és ők meg koppra kijavítják garanciálisan. Ha telefont véletlenül beáztatod vagy betöröd az LCD-t benne akkor semm érvényes a garanciális javítás.
A garancia olyan hibákra vonatkozik mely egy adott készülék rendeltetésszerű használata közben véletlenül bekövetkezik. Tehát nem a tulajdonos tehet a meghibásodásról hanem valamilyen alkatrész meg adja magát stb.
Nekem sem csinálták meg garisan a mosógépemet amikor örökké leállt mert a szivattyújában egy szeget találtak ami a nadrágom zsebébe maradt és a dobon is simán át ment. A munkadíjat simán felszámolták jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!