Numark Mixtrack Pro vélemények?
Figyelt kérdés
Eddig még csak "2 hangkártyás keverős" megoldással mixelgettünk, de most eljött az ideje a kontrollernek. Ezt a kontrollert néztem ki, nem tudom mennyire megbízható a működése, egyáltalán megérik-e az árukat ezek a cuccok? Belépő szintűnek jó lesz-e? Virtual DJ-vel teljesen kompatibilis-e?2012. máj. 22. 10:55
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én próbálgattam egy boltba az Egresi tértől nem messze, zuglóba többször is ezt a kontrollert, nekem jónak tűnik és sok-mindent meg lehet vele csinálni.
2/2 A kérdező kommentje:
Egyébként azután pár nappal megvettem, egész nyarat végigbírta szépen működött meg vagyok vele elégedve :)
2012. dec. 28. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!