Mi a véleményetek a "Technika 42F3D-914 3D Full HD LED" tipusú tvről?
Figyelt kérdés
Légyszíves kerüljétek, a következő válaszokat: ÁÁÁÁ Tesco-ki van zárva, vagy Ennél királyabbat tudok... stb.
A kérdés a tv valójáról szól, mely cég leányvállalata, termék minősége, mennyire kell tartani tőle! Annak idején Sungoo hd ready tv-t sikerült kifognom, amely ha jól tudom nagy érdekeltségben samsung név alatt fut, immáron 6. éves és eddig még semmi baja! Nos ha használható infót tudnátok azt megköszönném!
2012. máj. 21. 20:38
1/10 anonim válasza:
Mennyi a garancia és mennyibe kerül a tv?
2/10 YourDestiny válasza:
Tévék terén nem kiemelkedő, ismereteim alapján inkább az ellenkezője. Viszont a garanciát nézd, amire a legtöbb van, azt kell megvenni. A mai TV-ket már mind 3 évre tervezik, aztán viszontlátás. A felső (sokaknak megfizethetetlen) kategória talán elmegy 5 évet.
3/10 YourDestiny válasza:
Persze vannak kivételek, szerencse dolga.
4/10 gergoap válasza:
Nézd meg a Tescoban a képminőségét, ha tetszik, vedd meg! Én nem venném meg, mert nem tetszik, elég kritikus vagyok-e téren.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönet az eddigieket! Nos a garanciáról egyelôre nem tudok semmit, de ha jól tudom a kiszabott garanciaidôre még külön vásárolhatsz éveket x ezer forintért! Az ára pedig 130e! De bizonytalan vagyok...
2012. máj. 22. 06:29
6/10 gergoap válasza:
130.000 egy Technikáért? Te tudod... Ez olyan, mitha egy Suzukiért adnál 10 millát.
7/10 cipi8 válasza:
Én biztosan nem venném meg annyiért sem csak pusztán azért mert Technika, ha jól tudom ezt a márkát kizárólag a Tesco forgalmazza, és néztem már pár fórumot és sokan nem voltak vele egyáltalán meg elégedve! Ne a mértét nézd hogy mekkora mert az semmi a funkciók és a leírás alapján dönts amikor ilyen tv-t akarsz venni. Inkább Samsungot, LG, Sony (drágább) vagy Toshiba, Ezek szerintem megbízhatóbbak mint ezek a neve nincs valamik. Itthon kb 1 éve van egy 37"-os Toshiba Full HD LCD-m hibátlanul működik, szép a képe és tényleg nagyon megvagyok elégedve vele. A melóhelyemen egy Samsung 40"-os Full HD LCD van kb 3 éve napi 16 órát megy átlagba (kb 18000 óra használat) és az is hibátlan ráadásul outlet cucc volt mert a doboza sérült volt és picit karcos volt a talpa.
8/10 YourDestiny válasza:
130 ezer rettentően sok érte! A Tesco amúgy is abnormális árakat szab, ha TV-ről van szó. Nézz egy Samsung vagy egy LG modellt egy normális elektrotechnikai szaküzletben. Bármelyikben találsz jobb tévét olcsóbban. Az itt és a Tescoban lévő árak LCD TV terén ég és föld.
9/10 YourDestiny válasza:
Mellesleg + év garanciát szerintem bárhol és bármelyik TV készülékre vásárolhatsz, de nem igazán éri meg. Szerintem...
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönet a véleményetekért! Így nem eröltetem tovább a témát!
2012. máj. 22. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!