Erősítőt akarok venni 400-500w rms vagy hidbaköthetősség se nagy baj. Ki mit ajánlana?
Figyelt kérdés
Venni akarok egy erősítőt, egy MNC Bigbullx2 höz 2tekercses 2x4Ohm és tekercsenként 440w összesen 880w :D(nagy matekos vagyok tudom:DD )már van 2 erősítöm 1 castone cpa400b 2.Crusader 720W.Gyengének minősültek mert aposnak van egy 1KW-os erősítője és azzal meg úgy szól hogy majdnem házat bont(csak az egyik oldalt használva,kb 400-500W RMS)2012. máj. 20. 14:29
1/5 Sándor G válasza:
Hülyeség ilyen nagy teljesítményű erősítőt venni odahaza a lakásba.
Nincs sok értelme, dübörög remeg rezonál minden, káros rezonanciák, vadrezgések, ezrei, a hangminőség nem egyenlő a nagy teljesítménnyel.
2/5 anonim válasza:
Castone cpa400 -hoz két normális hangfal kéne neked Pl. wharfedale v-12...
MNC Bigbullx2 meg autóba való sub..
3/5 A kérdező kommentje:
ugyan mi nem káros manapság?? :D
ami az MNC-t illeti tudom hogy autóba való de nincs autóm,cserébe van egy jó dobozom amibe mondhatni elég jól szól! csak ugye azt meg is kell hajtani mert az csak ugy szól nagyot ha van mi meghajtsa, nem csak pöszörögtettjük.
2012. máj. 21. 13:45
4/5 A kérdező kommentje:
nekem most 2db sharp cpa8000-em van, nem mai darab de azzal is jól szól,de akkor most 2 erősítövel hajtsam a rendszerem?? az már pazarlás. meg ugye kellene egy előerösítő is ami az én esetemben egy denon dra 625 ös az, arról megy a 2 sharp.
2012. máj. 21. 13:49
5/5 anonim válasza:
CPA 8000 ?? Chord Electronics - CPA 8000
Tudnám sokkal jobb célokra is használni mint sub hajtás :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!