Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van valakinek ilyen tamagocsija?

Van valakinek ilyen tamagocsija?

Figyelt kérdés

[link]

Mivel már régen kimentek a divatból, boltokban már egyáltalán nem lehet kapni. Neten keresgéltem, de se magyar, se külföldi oldalon nem találtam olyat, aki ilyet árulna. Egyedül ebay-en volt egy, de 50 dollárt sokallok érte...

Szinte mindenkinek volt tamagotchija, gondolom sokaknak még most is ott porosodik valahol. Ezt a fajtát elvileg árulták Magyarországon is, szóval elképzelhető, hogy valakinek van ilyenje. Ha valaki ráismer és megvan neki működő állapotban, vagy tudna valahonnan szerezni azt szívesen megvenném! Nagyon fontos lenne, mert egy barátom régi vágya.

2012. máj. 18. 23:52
 1/3 anonim válasza:
Nekem ilyenem volt, de már nagyon régen tönkrement. Szerintem, ha meg is van valakinek valahol, nem valószínű, hogy működik már... nem voltak ám olyan tartós cuccok ezek, és ráadásul több mint 10 éve volt divatja, nem hiszem, hogy sokan tartogatnák "emlékbe" ezeket a kis kütyüket.
2012. máj. 19. 00:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem is, de azért reménykedek hátha... :/
2012. máj. 21. 20:18
 3/3 anonim válasza:

[link]

Talán még mindig aktuális :) Csibés is van ezen az oldalon :)

2012. szept. 29. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!