Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nikon d3100 ban nincs beépítet...

Nikon d3100 ban nincs beépített fókuszmotor igaz?

Figyelt kérdés

De attól függetlenül hogy elvileg nincs benne lehet egy fókuszmotor nélküli objektívvel fényképezni vele?

Mint például a 50mm 1.8D objektív.?

2012. máj. 16. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne fókuszmotor. AF nem lesz azzal az obival, de tudsz vele fotózni manuális fókuszállítással.
2012. máj. 16. 21:31
 2/9 A kérdező kommentje:

És rendesen lehet látni a keresőben hogy hová állítom az élességet?

Mert olvastam olyyan kommenteket is amiben azt írják hogy az új keresőkben nem lehet megfelelően látni hogy mire is fókuszál."lehet hogy én azt amit élesnek látok benne, nem is az" valahogy így írták le az oldalon.

2012. máj. 17. 17:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom ezt a reszet sajnos. Nem vennek fokuszmotor nelkuli vazat.

D90, esetleg D80, ha a koltseghatekonysag a cel.

2012. máj. 17. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
De, persze hogy lehet. Na ez viccnek is rossz volt. Ne feledd, hogy az optikai keresős gépek keresője az OBJEKTÍVEN KERESZTÜL jut el a pentatükrökre, és azt fogod látni a keresőben, amit lefényképezel, azt nem fogod látni, hogy kiég-e a kép, stb. És igen, Nikonnál, amelyik objektív neve előtt nem szerepel ez a két betű, hogy "AF", annál nem autofokuszos, hanem csak manuális fókuszt tudsz alkalmazni, azaz az objektív kis gyűrűjét kell elforgatnod a kívánt élesség eléréséhez. Üdv.
2012. máj. 17. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolso, nem eleg az "AF". Az fokuszmotoros obikon "AF-S" jeloles van.
2012. máj. 17. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet AF-I, AF-D, stb is, csak az elég ritka.
2012. máj. 17. 20:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Én is a D80 mellett döntenék de újat nem lehet kapni.

Vagy ha tudtok belinkelnétek?

2012. máj. 17. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet már újat kapni. Az exposzámot kell nézni, 20e alatt bármelyik megvehető.

De gyűjts még hozzá és legyen d90:)

2012. máj. 17. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezt nézd csak meg:) jó, hogy eszembejutottál.

[link]

És ebből szerintem még alkudni is lehet.. vigyázz, mert szerintem nem sokáig lesz fent.

2012. máj. 19. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!