Xbox 360 Slim géphez jó a régi fajta külső 20gb-os hdd, vagy csak az új slim típusú?
2012. máj. 16. 18:40
2/9 A kérdező kommentje:
Azt hallottam hogy az újfajta, az igazából a réginek a belső tartalma, burkolat nélkül. Tehát akkor vhogy csak meg lehetne oldani, hogy a régit használjam slim géphez nem?
2012. máj. 16. 19:01
3/9 anonim válasza:
Nah szóval.Tegnap vettem énis egy xbox 360 slim-et és el is gondolkodtam ezen.Szétnéztem a neten és megis találtam a választ.
Egy megoldás van,mégpedig a régit,és az újjat is szét kell szedni,az újból átkell rakni a hégibe a hdd-t.
Ezután már csak csatlakoztatot és mennie kéne :)
4/9 anonim válasza:
Persze ez működhet, de többe kerül, mintha vennél egy újat, így aztán nem túl sok értelmét látom.
Max akkor ha van egy régid, és eladni nem akarod...
5/9 A kérdező kommentje:
És azt semmiképp nem lehet megcisnálni, hogy veszek egy régi 20gb-osat, és annak kiszedem a belsejét, és azt teszem a gépbe?
2012. máj. 19. 15:48
7/9 A kérdező kommentje:
Milyen tokról lenne szó?:O Erről kicsit le vagyok maradva.
2012. máj. 20. 13:41
8/9 anonim válasza:
Mit nem értesz rajta?
Van a régi és az új féle HDD, ami egy dologban különbözik elsősorban, más fajta a külső műanyag borítása/tokja.
Lehet venni üres tokot, abba bele tudod tenni a régi fajta belsejét, de többe kerül, mintha simán egy újat vennél...
9/9 A kérdező kommentje:
Ja értem már, köszi a választ. Egyébként találtam egy helyet ahol csak 4900 a régi fajta 20gigás, és egy másik helyen meg 1900 a tok. Ami összesen 7000 rugó lenne, és így már olcsóbban ki lehet jönni, mert slim típusút 8000nél olcsóbban nem láttam. Így akkor már megérné a régit vennem tokkal együtt?
2012. máj. 24. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!