Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az xboxoknál mi a külömbség a...

Az xboxoknál mi a külömbség a flesh és az RHG között?

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 17:36
 1/7 Fazekas Krisztián ***** válasza:
A flash-nél felülírják az olvasót,vagyis le tud játszani írott játékot..(fizikailag be nyúlnak a gépbe) Az rgh-nál pedig nem,csak installálnak egy programot.. Az RGH az drágább!!! Én flashelném a helyedbe,persze a tiszta gép(módosítatlan) a legjobb...(LIVE!!)
2012. máj. 16. 18:41
 2/7 A kérdező kommentje:

értem én köszi de nekem nincs 10-20 ezrem játékokra :S

elég szemét dolop ez hogy fizetek a gépért a játékért meg még a liveért is mi? és ha lejár az online pass akkor még azt is venni kellene

2012. máj. 16. 19:14
 3/7 Fazekas Krisztián ***** válasza:
Értem.. Hát akkor flashet javasólnám-.-.....
2012. máj. 16. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd... én évente 3-4 játékot veszek és játszok live-on, offline szerintem FOS minden játék, unalmas. Na most nézzük az anyagiakat: 4 játék 45.000 Ft kb, az éves LIVE az 8.000 Ft, szóval összesen legyen 53.000 Ft. Na most minden játékot félóron el tudok simán használtan passzolni, az akkor legyen 20.000 bevétel, így összesen egy évben mondjuk elcseszek 35.000 Ft-ot. A flash-elk már havi szinten jelennek meg, egy újraflash-elés jópár ezer forint. Flash-eltel nem tucc LIVE-ozni sem. Most akkor melyik éri meg jobban?
2012. máj. 17. 23:04
 5/7 A kérdező kommentje:
kérlek szépen össze vissz 45 ezrem volt abból lett gépem meg 1 ninja gaiden 2-m ennyi nincs több pénzem ár apámék így is alig akartak belemenni meg én nem vagyok el 4 játékkal egy évben....
2012. máj. 18. 15:02
 6/7 Fazekas Krisztián ***** válasza:
Ha Live-oztál már volna,biztosan beleszeredsz,és magávalragad.... Csak én azt nem szeretem egyes emberekbe,hogy módosítva van a gépük és még ők "gagyizzák" le a megjelenő játékokat... Gondolkd el,hogy te vagy a tervező,készíted két évig a játékot és mitkapsz,,:gagyi!!! Szóval ha legaláb az illető megvenné normális áron,akkor taláőn lenne joga ahoz ,hogy kritikát nyilvánitson egy Games-re,de nekem az ne beszéljen aki 500Ft-okért veszi meg a játékot,és még ő cikizi mert ő szerinte nem sikerűlt jól... Persze most nem rollad beszélek csak ezt nem szeretem olyan emberekben....(akinek általában módosítva van a gépe)...!!
2012. máj. 18. 18:54
 7/7 A kérdező kommentje:
értem amúgy (rólad) de ha egyszer az a játék tényleg szar akkor mit csináljak? mindig is lesznek akiknek nem fog tetszeni lehetetlen valami olyasmit csinálni ami mindenkinek bejön... véleményem meg már csak lehet
2012. máj. 19. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!