Miért gyűri be a lapot a nyomtatóm?

Figyelt kérdés

A nyomtatóm begyűri a lapot. előtte kifogyott a tinta, patront cseréltem, de a nyomtató igazítására már nem volt időm, mert gyorsan ki kellett nyomtatnom valamit. Aztán a második nyomtatásnál ismét kérte az igazítást, amit színes lapon végeztem el. Lehet ez miatt történt? Mit csináljak vele? Vizsgaidőszak van, és a maradék tételeimet sürgősen nyomtatnom kéne

nyomtatóm típusa: HP 2050

2012. máj. 14. 10:49
 1/8 anonim válasza:

mikor friss lapkupacot raksz bele, előbb hajlítgasd meg egy kicsit, hogy szétjöjjenek azok a lapok, amik összeragadtak

nálam ez sokszor segített

2012. máj. 14. 10:58
 2/8 A kérdező kommentje:
arra is gondoltam, hogy esetleg valami beleeshetett
2012. máj. 14. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy HP-m. Vagy benne maradt egy begyűrt lap sarka, az gyűrte a következőt. Máskor (nem tudom hogyan) belekerült egy gem-kapocs. De ha a papír-adagolóban már kifogyóban volt az üres lap (pl. 8-10 db), akkor már elkezdte 2-esével, 3-asával felszedni, és persze, begyűrte.

Szóval ha tudod, kapd szét, nézd meg, van-e benne esetleg valami.

2012. máj. 14. 11:08
 4/8 A kérdező kommentje:
áááh, megvan, hajgumi volt benne -.-
2012. máj. 14. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Gratula! :)))
2012. máj. 14. 11:25
 6/8 A kérdező kommentje:

pedig egyszer már átnéztem, hogy nincs-e benne valami...

tanulság: a nyomtatóra nem szabad semmit pakolni

2012. máj. 14. 11:27
 7/8 nagyköcsög válasza:
gratulálok:DDDD
2012. máj. 14. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Bölcs felismerés! :)))
2012. máj. 14. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!