Mi a véleményetek az Asus k53sd-sx321d notebook-ról?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek én a notebookokhoz, úgyhogy minden vélemény, hozzászólás érdekel.:)2012. máj. 13. 22:54
1/4 YourDestiny válasza:
Attól függ mire kell. Általános használatra sok is, hiszen egy viszonylag erős gépről van szó. Ha játszani szeretnél rajta, akkor viszont esik, mert a grafikus kártya nulla.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, hogy válaszoltál.:)
Igazából mindennapi használatra lenne, mert jövőre megyek fősuliba, otthonról meg nem akarom majd vinni a PC-t a koleszba.
Szóval, ha játszani akarok rajta, ne nagy játék legyen.
Esetleg, arra tud valaki válaszolni, hogy az aksija jól bírhatja-e? Ha nektek lenne lehetőségetek egy ilyen gépet szerezni (ismerősöm vette, de nyert valahol egy másikat, ezért ezt eladná), beruháznátok rá, vagy inkább valamilyen másfajta után néznétek?
Ahogy nézem az Asus márkát általában dicsérik!?
2012. máj. 14. 14:30
3/4 YourDestiny válasza:
Szerintem az Asus a legjobb. Az, hogy beruháznák-e rá, függ az árától. Az akkuja attól függ, hogy hány céllás, ezt sajnos meg kell kérdezni. Ebben már illene normális akkunak lapulnia. Ha ritkán van "csak akkuval" használva és többnyire töltéssel működik, az akku hamar kimúl, teljesen mindegy milyen. Valahol azt írják egy NVIDIA® GeForce® GT610-es kártya lapul benne. Ha ez így van, akár játékra is befogható. Valahol csak dedikált kártyát említenek, ez nem tudom mi, de ha valami adatlapi VGA, akkor az semmire sem jó sajnos.
4/4 petya1206 válasza:
Hát nem tom proci mien jo de a videokari nagyon jo, nekem is ilyen van a gépemben mai játékok simán futnak pl.: bf3 ultra grafika lagg nélkül, gta 4 high (ezek persze mind lagg nélkül) mw3 high, crysis 3 low de nem akad ( bár igyis nagyon jo a grafika) én ajánlanám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!