Viber tabletre?
Figyelt kérdés
valaki nem tudna mondani gy jo modszert arra, hogy androidos tabletemn hogyan tudnam hasznalni a vibert?nincs benne szimkartya(nem is lehet bele rakni).2012. máj. 13. 21:42
1/9 anonim válasza:
Ha nem lehet bele rakni sim kártyát úgy elég nehéz lesz, mert akkor nincs mobilneted, max csak wi-fi ről tudnád használni, mondjuk nemtudom hogy tableten lehet e úgy használni usb-s mobilnetet mint a asztali gépeken és laptopokon.. :D ha lehet akkor az is egy lehetőség.
2/9 A kérdező kommentje:
biztos, hoyg működik wifin is, mert atelefonomon is megy csak azzal, a kérdésaz, hogy megtudom-e oldani, hogy uyge sim nélkül működjön
2012. máj. 13. 22:04
3/9 anonim válasza:
Viber működik Wi-Fi hálózaton is, akkor mi a gond?
4/9 A kérdező kommentje:
Az a gond h mivel a tabletben nincs sim, nincs telefonszamom, nemtom haszbalni a vibert
2012. máj. 14. 11:29
5/9 anonim válasza:
meglehet én iPaden használom, de nem sikerült összeszinjronizálni a telóval:(
6/9 anonim válasza:
Végül sikerült megoldani? (Hasonló a problémán, nem tudom letölteni a vibert, mert nem sim kártyás a tabletem.)
7/9 A kérdező kommentje:
vagy keress rá googleben h viber.apk download, és szedd le natúrba, és úgy telepítsd gépről a tabletre, esetleg az használhat...
nekem végül így sem ment, de magát az alkalmazást sem akarta elindítani. Viszont Whatsappot lehet tabletre, azzal is tudsz képet meg üzenetet küldeni. Hameg hangívást szeretnél töltsd le a skype-ot, annak elv működnie kell tabon is.
2012. nov. 16. 12:48
8/9 anonim válasza:
Itt van róla egy kis okosság:
Én ma telepítettem, a "mezei" (nem okos) telefonom számát megadva. Arra jött a kód, azt megadtam, és wifi-n keresztül felhívtam egy ismerőst, akinek van viber az okos telóján. Bejövő hívás esetén nem tudom, hogy mi van ilyenkor, azt nem próbáltuk.
9/9 anonim válasza:
A vibernek nem sim kell hanem telefonszám.
Ha van telefonszámod, megadod a telepítésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!