Ps3 slim 4.10-es. Meg lehet oldani, hogy fussanak rajta a nem eredeti játékok?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 16:02
1/4 anonim válasza:
Igen, eladod és veszel egy flasheltet.
2/4 anonim válasza:
Sajnos az előző válaszolót tudom megerősíteni...
3/4 anonim válasza:
Amúgy szerintem nem akkora dolog megvenni a játékot, PS3-on eredetizek, előtte sosem volt eredeti játékom (1-2-től eltekintve), és használtan már 4-5-ért jó játékokat kapni.
Azzal kb 1 hónapig el vagy, ha platinázni akarod, és legalább lehet multizni, ha meguntad és pont nincs pénz játékra akkor meg eladod/elcseréled (ugyanannyiért ellehet adni, mint amennyiért vetted, csak ha épp nincs rá kereslet akkor sok időbe telhet amíg találsz rá vevőt), stb.
18 éves vagyok, még nincs állandó keresetem (mondjuk ebből adódóan kiadásom sincs), és mégsem okoz gondot 1-2 havonta megvenni egy játékot.
4/4 anonim válasza:
Ha nem eredetivel szeretnél játszani vegyél egy ps2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!