A Digi tv-hez küldtek új kártyát de félóra leteltével sem működik. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 21:19
2/7 A kérdező kommentje:
nem csinál semmit az írja ki sosem volt csatlakoztatva sztem nem ismeri fel....
2009. jún. 26. 08:40
3/7 anonim válasza:
Nem küldtek utasítást? Lehet hogy fel kell hívni az ügyfélszolgálatot és bediktálni a kártyaszámot meg a beltérid sorozatszámát, esetleg a szerződésen levő adatokat. Ekkor bepötyögik a gépbe és elindul az adás azonnal.
Kaptál borítékot hogy a régi kártyát visszaküld?
Rossz jel ha már sokan megkapják az új Nagravision 3 kártyákat mert utána leállítják a Nagra 2-es kódolást és a kalózvevősök szívni fognak... :(
4/7 A kérdező kommentje:
Küldtek persze hozzá levelet,és mindent úgy csináltam ahogy írták ,mégsem működik de elérni sem lehet őket telefonon...:-(((
2009. jún. 29. 16:43
5/7 anonim válasza:
Ellenőrizd a csere leirás lépéseit.
Nekünk majd egy órába telt mire helyreállt. Induláskor nekünk is azt irta ki mint neked.
6/7 anonim válasza:
nekem se működik. mit lehet csinálni?:/
7/7 anonim válasza:
Be kell telefonálni az ügyfélszolgálatra és ott azonnal megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!