Norbi450 kérdése:
Xbox 360 at vegyek vagy egy jo telot?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 21:54
1/6 anonim válasza:
Attól függ mire van jobban szükséged. Ha játszani akarsz akkor xbox ha telefonon akarsz csinálni sok mindent amit már felsem tudok sorolni akkor telefont. Ezt csak te tudod.
2/6 anonim válasza:
Túlértékelt a telefon, tényleg tudsz vele sok mindent csinálni, nem rossz dolog, de azért egy játékkonzol mégiscsak jobb.
3/6 anonim válasza:
xbox kivéve ha mondjuk van pc-d amin tudsz játszani mert akkor az xbox fölösleges amúgy 50 ezerből nem lehet olyan hiper jó telefont venni szóval pláne az xbox de ha olyat akarsz amivel játszani lehet és hordózni akkor a ps vitát ajánlóm.
4/6 anonim válasza:
Feltehetőleg most is van működőképes telefonod, csak egy jobbra vágysz. Én a helyedben akkor is az Xboxot venném, mert ahogy már az előző válaszoló is írta, egy konzol mégiscsak jobb, mint egy mobil.
5/6 anonim válasza:
Ezt magadtöl kérdezd meg !!! mi honnan tudjuk hogy te neked meik az ideálisabb! istenem , még iet xD
6/6 anonim válasza:
Szerintem boxot! Az meg hülyeség, hogy van egy PC és akkor azon játszol... Én is így voltam vele, aztán mikor újítottam a gépemet, hogy menjenek az újabb játékok ráköltöttem 50-et (1 box ára) Elgondolkodtam! Az MW3 elmegyeget rajta, de a BF3 nagyon minimumon! Boxot nem kell frissíteni, meg a játékok is élvezetesebbek! Utáltam joyal a lövöldözős játékokat, most meg már jobban megy mint PC-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!