Virág Martin kérdése:

XBOX LIVE profil?

Figyelt kérdés

Azt akarom ezzel kérdezni, hogy hallottam olyat hogy amikor még teljesen szűz az xbox és csinálok egy xbox live profilt akkor úgye free xbox live-ot kapok és nem goldot ez lenne az egyik kérdésem?

A másik hogy amikor csinálok profilt liveon akkor kapok nem tudom hány hónapos live-ot és valahol azt hallottam hogy ez 3x lehet eljátszani hogy kapjak tagságot sztem freet és ez igaz? És nem lesz semmi akkor ha 4. alkalokor is csinálok egy profilt (DE NEM AZÉRT HOGY KIHASZNÁLJAM EZT ! )?

És még egy kérdés ha valakivel akarok osztott képernyőben (split screenben ) játszani akkor kell még egy profilt csinálni? de ( nem xbox livosat ) pl: cod8, forza3 ?

2012. máj. 11. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha legalább egy értelmes kérdést feltennél?

Mivan???

2012. máj. 12. 09:49
 2/5 Waffi BalD válasza:
Osztott képernyőhöz 2 profil kell.
2012. máj. 12. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
K*rvára nem kell két profil. még csak be sem kell jelentkezni, csakakkor player1-2lesz a név...
2012. máj. 12. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha csinálsz egy profilt, akkor azthiszem, hogy kapsz egy hónap goldot, azután pedig silver leszel (free). Nem tudsz multizni, facebookozni, twitterezni meg ilyenek. Nem kapsz goldot csak úgy. Utánna már venned kell, ha akarsz, ha nem akkor meg maradsz silver. A splitscreenhez meg elég egy profil igen.
2012. máj. 14. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
nemtudom mit nem értetek azon, hogy egy profil se kell.
2012. máj. 15. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!