Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek ez így megérné?

Szerintetek ez így megérné?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a nagy kérdésem hogy mégérné-e elcserélnem az xbox 360-am(slim)ps 3-ra (karácsonykor lett véve) de hogy most jobban megtetszett a ps 3.Ja azt elfelejtettem 250GB-s az xbox.Válaszotokat kérlek indokoljátok!Köszi

2012. máj. 11. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy melyik tetszik jobban,de nem kinézetre.
2012. máj. 11. 20:51
 2/5 anonim válasza:
Semmiképp. Haveromnak volt PS3-a, cserélte XBOX360-ra, azt mondja, sokkal élvezetesebb rajta játszani, kényelmesebb kontroller, töbségében jobb játékok, csak multiért fizetni kell, de könyörgöm 1 évre most az a 7000Ft micsoda? Semmi. Elő fog fizetni livere is. Ha te kalóz vagy, a PS3-at nem éri meg chippelni, mert ugye Blu-Rayen vannak játékok, és nagyon hosszadalmas, amíg egy játékot ráraksz a BR-re. Mindenképpen maradjon az xbox.
2012. máj. 11. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem utólag hülyeség.

A játékaiddal mit csinálsz?

2012. máj. 11. 21:21
 4/5 A kérdező kommentje:
na kezdjük ott eredetis vagyok és hát engem csak a little big planet 1/2 fogott nagyon meg meg hát kicsi kezeim is vannak és szerintem ps-en jobban menne és hát most rájöttem hogy egy játék fogott meg?? XD na mind1 ink maradjon a box ha vki fel akar venni barátnak a nevem: RoyaLFlusHUN
2012. máj. 12. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdező, nehogy már más döntse el hogy melyiket válaszd.Válaszd azt amelyik neked élvezetesebb és amelyiket jobban szereted.Azért mert a másik haverja jobban szereti az xbox-ot nem kell neked is jobban szeretned azt.
2012. máj. 12. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!