Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit tegyek ha vírusos az MP4...

Mit tegyek ha vírusos az MP4 lejátszómhoz kapott CD?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hónapja vettem egy MP4 lejátszót ( MPMAN az a márkája).Kaptam hozzá konvertáló CD-t, azonban ha elkezdem futtatni a CD-t akkor a vírusírtó jelez (NOD32), hogy TRÓJA vírus van a CD-n.Azt írja, hogy "karanténba helyezi, ehhez azonban újra kell indítani a gépet".újraindítom, megint elkezdem futtatni de megint kiírja ugyanezt.Szóval egyszerűen nemtudok haladni a vírustól.Ráadásul nem akarom, hogy a videó amit átkonvertálok majd az is vírusos legyen, rámenjen az mp4-re és ott is "szétcsesszen" mindent!Ilyen helyzetben mit lehet tenni?

egyébként MédiaMarkt-ban vásároltam.

2009. jún. 25. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
hát ha gyári cd-rom, akkor sztem kizárt, hogy vírusos. Valószínű, hogy a vírusírtó érez vmit vírusnak, ami nem is az. Én a helyedben (hangsúlyozom, hogy én) a vírusírtó riasztására, ennél a programnál nem figyelnék. Valahogyan biztos ki lehet kapcsolni az erre a programra irányuló riasztást. Én ezt tenném, persze nem kell rám hallgatni.
2009. jún. 25. 13:18
 2/3 anonim válasza:

Mivel a CD csak olvasható, ezért nem tudja karanténba helyezni vagy törölni.

Kérlek nézd meg, hogy mi a fájl neve, ami vírusos.

2009. jún. 25. 13:51
 3/3 A kérdező kommentje:
az AVI konvertáló mappával van baja.De egyébként tiszta sz@r az egész semmit nemtudok vele kezdeni, mert hiába feltelepítem akkor se csinál semmit.Nemtudom mit lehetne tenni.
2009. jún. 25. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!