A szobámba szeretnék egy kis Hi-Fi-t. Tudnátok ajánlani jó márkákat, termékeket?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, maximum 50.000 Ft-ig mennék el. Nézegettem én is a márkákat, ami a legjobban megtetszett az a DENON volt, a legújabb CX sorozat, de amint megnéztem az árait, lemondtam róla (fél millió?). Mindenképp valami egyszerűt szeretnék, ami elegáns, minimális, nem ormótlan. És jó lenne, ha lenne benne barna szín, de ez mellékes.2012. máj. 10. 19:08
1/6 gergoap válasza:
Akkor neked egy mini-hifi a megoldás csak. Egy hi-fi részegység min. 50.000Ft!
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, mini vagy mikro hifi.
2012. máj. 10. 19:34
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Ennyi pénzből ma már tisztességes rendszert is össze lehet rakni, de ha a színe, meg a dizájn számít...
6/6 anonim válasza:
Keríts egy pár B&W kis dobozt, vagy Mission 760-ast, vagy hasonlót mondjuk egy normális sztereó erősítővel, amiben ki lehet kapcsolni a loudness-t és a hangszínszabályzót, használtban, próbáld ki mindet. 50-ből olyat kapsz, hogy annyiért az új meg sem közelíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!