USB-ről tölthető MP3 lejátszóval kapcsolatban lenne egy nagyon fontos, sürgős kérdésem! Létezik e töltés figyelő program? Hol találhatom meg?
Sziasztok!Tehát adott egy MP3 lejátszó ami beépített akksival rendelkezik USB-ről tudom tölteni. Tudnátok e nekem olyan programot mondani, amivel esetleg ennek az akksinak figyelhetem a töltöttségét?? Merthogy a lejátszó semmilyen formában nem jelzi ha kész a töltés sem azt, hogy mennyi kéne még vagy ilyesmi...
Csak van erre valami lehetőség légyszíves segítsetek!!
Valamint még 1 kérdés. Szerintetek milyen fülhallgatót kellene hozzá vennem ami biztos hogy ki tudja emelni a mélyet stb, mert ilyet sem tudok állítani a lejátszón.. A hozzá adott fülhallgatóval semmit sem érek minősíthetetlen hangzás valamint egy más lejátszóhoz és telefonhoz is tökéletes LG fülessel se képes a mélyet kiadni... Segítsetek légyszíves!
A töltés figyelő te magad vagy.
Kihúzod 5-6 óra múlva. Este töltöd, reggelre kész.
Köszönöm a füles tippet!
Ja és a tulajdonságok közt sajnos nem szerepel ilyen dolog.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!