Apple iPod Shuffle? (lent)
Most fogom 1. mp3 lejátszom venni,ezért nem vagyok járatos a témában.
Ugye van az Apple cég ,ahol a legújabb Shuffle 16 000 Ft.
Viszont expresszen találhatók,9500-10000 Ft-ért is.
pl: [url] [link]
Szóval ezek egy és ugyanazok ,mint az Apple 6e forinttal drágább terméke?Eredeti? Van ebből egyátalán kamu darab?
Nem tudom ezt vegyem-e vagy inkább egy Apple boltban drágábban.
Nem ez volt a kérdés..ez legyen az én bajom..inkább mint aMyAudio ami 2 nap alatt 3 felé esik..
Na de kérem valaki válaszoljon az eredeti kérdésre.
Ennyiért Sandisk Sansa Clipp +t kapsz, ami jobb minőségű, jobb a hangja, kijelzője is van, 8 Gb-s nem 2, és 32 GB-ig bővíthető SD kártyával, van benne rádió és diktafon.
Minden szempontból jobb, mint ez az almaretek.
Nem csak Myaudio és Apple van.
Hát nem tudom...nekem nem fontos a kijelző és 2gb bőven elég ..az is 500 zene majdnem.
Eddig aztmondták,h az iPodoknak jobb hangjuk,mivel az Apple nem egy béna cég.
Ja értem, tehát inkább fizetsz többet az alma logóért, mint a valóban fontos szolgáltatásokért, mint például kijelző és tárhely. (Ja nyilván nem kell kijelző, ha 500 szám között akarsz keresgélni... :) )
Akkor igazi tipikus Apple vásárló vagy, vedd úgy, hogy nem is szóltam... :)
Én is inkább a Sansát ajánlom, mondom ezt úgy, hogy a legújabb iPod nano legnagyobb verzióját használom és nem ez az egy Apple termékem, mondjuk 30.000-ért vettem újan de ez mellékes. Lényeg az, hogy jó minőségű mind a kettő (mondjuk állítólag a Shuffle a legalja az iPodoknak hangzásilag hiába mind 20-20.00Hz-es), de kijelző nélkül gyakorlatilag csak akkor használható ha tényleg mindig shuffle (keverés) módban hallgatod a számaidat VoiceOver ide vagy oda. A Sansa jó, olcsó, és ár érték arányban a legjobb, PMP-khez képest kicsi ami gondolom szempont nálad mivel az iPod shuffle a legkisebb lejátszó a Földön.
Meg gondolj bele abba is, hogy, ha pl. valaki megkéri, hogy tedd rá a gépére az egyik számod nem tudod megtenni mert csak egy gépen lévő iTunessal lehet szinkronizálni, ez persze azt is jelenti, hogy más sem tudja a gépéről közvetlen rátenni a számait a lejátszódra csak ha odaadja pl. cd-n vagy pendrive-on stb. Ha meg elszáll a winyód akkor meg megvagy lőve mivel iPodról gépre nem lehet alapból számokat feltenni, ha meg úgy szinkronizálsz akkor elveszik az összes számod. De ha újrateszed a géped akkor is le kell külön menteni a zenéket az előző ok miatt, aztán meg mappánként kell újra szinkronizálnod.
Összegezve jó a shuffle, de ha nekem e kettő közül kéne választanom akkor a Sansa Clip+-t venném.
Ja és kérdésedre válaszolva: Én nem vennék semmit ilyen aukciós portálokon, inkább keresek egy olcsó boltot ahol kicsit drágább de ilyen helyeken nem.
Nyugi,már volt a kezemben ,ismerem a használatát :)
Lenne még egy kérdésem:
[url] [link]
Ez ha jól tudom passzol hozzá és jó márka..viszont ez is elég olcsó a többihez képest,de 700 pozitív visszajelzése van és azt írja eredeti.bízok benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!