Apple iPod Shuffle? (lent)

Figyelt kérdés

Most fogom 1. mp3 lejátszom venni,ezért nem vagyok járatos a témában.

Ugye van az Apple cég ,ahol a legújabb Shuffle 16 000 Ft.

Viszont expresszen találhatók,9500-10000 Ft-ért is.

pl: [url] [link]

Szóval ezek egy és ugyanazok ,mint az Apple 6e forinttal drágább terméke?Eredeti? Van ebből egyátalán kamu darab?

Nem tudom ezt vegyem-e vagy inkább egy Apple boltban drágábban.

2012. máj. 7. 22:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Eleve ne vegyél ilyet, mert túlárazott marhaság, még 10000-ért is.
2012. máj. 7. 22:22
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a kérdés..ez legyen az én bajom..inkább mint aMyAudio ami 2 nap alatt 3 felé esik..

Na de kérem valaki válaszoljon az eredeti kérdésre.

2012. máj. 7. 22:23
 3/15 anonim ***** válasza:

Ennyiért Sandisk Sansa Clipp +t kapsz, ami jobb minőségű, jobb a hangja, kijelzője is van, 8 Gb-s nem 2, és 32 GB-ig bővíthető SD kártyával, van benne rádió és diktafon.

Minden szempontból jobb, mint ez az almaretek.

Nem csak Myaudio és Apple van.

2012. máj. 7. 22:27
 4/15 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom...nekem nem fontos a kijelző és 2gb bőven elég ..az is 500 zene majdnem.

Eddig aztmondták,h az iPodoknak jobb hangjuk,mivel az Apple nem egy béna cég.

2012. máj. 7. 22:38
 5/15 anonim ***** válasza:

Ja értem, tehát inkább fizetsz többet az alma logóért, mint a valóban fontos szolgáltatásokért, mint például kijelző és tárhely. (Ja nyilván nem kell kijelző, ha 500 szám között akarsz keresgélni... :) )

Akkor igazi tipikus Apple vásárló vagy, vedd úgy, hogy nem is szóltam... :)

2012. máj. 8. 05:42
 6/15 A kérdező kommentje:
Ha valaki szeretne normálisan válaszolni,hogy ez lehet -e egy hamisítvány ,vagy nem eredeti,annak köszi.
2012. máj. 8. 14:27
 7/15 anonim válasza:
Én még nem hallottam arrol h lenne hamisitvány, szoval amit az expresszen hirdet az elado valsz igazi apple.( Amugy nekem van egy kb 5éves nanom asszem 2.gen 2gb én arra csak 260-270 számot birtam rápréselni, és ahhoz is eléggé kellett a kijelző, egyesével akarsz pörgetni a dalok közt? Sok sikert)
2012. máj. 8. 19:03
 8/15 anonim ***** válasza:

Én is inkább a Sansát ajánlom, mondom ezt úgy, hogy a legújabb iPod nano legnagyobb verzióját használom és nem ez az egy Apple termékem, mondjuk 30.000-ért vettem újan de ez mellékes. Lényeg az, hogy jó minőségű mind a kettő (mondjuk állítólag a Shuffle a legalja az iPodoknak hangzásilag hiába mind 20-20.00Hz-es), de kijelző nélkül gyakorlatilag csak akkor használható ha tényleg mindig shuffle (keverés) módban hallgatod a számaidat VoiceOver ide vagy oda. A Sansa jó, olcsó, és ár érték arányban a legjobb, PMP-khez képest kicsi ami gondolom szempont nálad mivel az iPod shuffle a legkisebb lejátszó a Földön.

Meg gondolj bele abba is, hogy, ha pl. valaki megkéri, hogy tedd rá a gépére az egyik számod nem tudod megtenni mert csak egy gépen lévő iTunessal lehet szinkronizálni, ez persze azt is jelenti, hogy más sem tudja a gépéről közvetlen rátenni a számait a lejátszódra csak ha odaadja pl. cd-n vagy pendrive-on stb. Ha meg elszáll a winyód akkor meg megvagy lőve mivel iPodról gépre nem lehet alapból számokat feltenni, ha meg úgy szinkronizálsz akkor elveszik az összes számod. De ha újrateszed a géped akkor is le kell külön menteni a zenéket az előző ok miatt, aztán meg mappánként kell újra szinkronizálnod.

Összegezve jó a shuffle, de ha nekem e kettő közül kéne választanom akkor a Sansa Clip+-t venném.

Ja és kérdésedre válaszolva: Én nem vennék semmit ilyen aukciós portálokon, inkább keresek egy olcsó boltot ahol kicsit drágább de ilyen helyeken nem.

2012. máj. 8. 19:11
 9/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Még annyit hozzátennék, hogy a Sansában FM rádió is van ami szerintem kicsit dob a tulajdonságaihoz a Shuffle-höz képest.
2012. máj. 8. 19:29
 10/15 A kérdező kommentje:

Nyugi,már volt a kezemben ,ismerem a használatát :)

Lenne még egy kérdésem:

[url] [link]

Ez ha jól tudom passzol hozzá és jó márka..viszont ez is elég olcsó a többihez képest,de 700 pozitív visszajelzése van és azt írja eredeti.bízok benne :)

2012. máj. 8. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!