Vegy orion dvd 5000es lejatszom a hibai lent?
Hát igen Ezek a noname szerkezetek ilyenek.
Ötlet: mindigy ugyan olyant vegyél, így lesz alkatrészed ha újra bedöglik.(Én is így csinálom:-)
Mivel ezeket is vagy az alkatrészeit kínaik gyártják szóval nem kell tőle sokat várni. Tudod mennyi ilyen döglött Orion 5000-st láttam már vagy akartam javítani kisebb nagyobb sikerrel! Inkább Samsung, Sony, LG, vagy hasonló nagyobb gyártók cuccát vedd meg. Lehet kapni már tizenezer Ft-ok tól! Volt egy Videoton DVD-m és 1 év alatt 3 szor 2 hónapot töltött csak szervizben, jó mi? Majd meguntam és beleraktam egy másik Alpha vacak optikáját és még vagy három negyed évet bírt aztán csak bedobta a kulcsot! Most egy javított LG RH177 DVD-HDD recorderrel nyomom kb. 2 éve tökéletesen üzemel, ennek a DVD-írója volt döglött de kompatibilis a ma még kapható LG PC-be való DVD írókkal amelyik IDE csatis vettem egyet és annak a belét be dobtam a recorder döglött írójának a házába és azóta tökéletes!
Sajnos a fent említett nagyobb gyártók modellei sem elpusztíthatatlanok de jóval kisebb rá az esély hogy meg adja magát rövid időn belül vagy bizonyos kevés üzem idő alatt, mivel ma már a fogyasztói társadalomban nem készítenek semmit 20-30 évere mit régen nagyszüleink Saturn, Sokol stb rádióit illetve Colorstar és Orion TV-it!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!