Hogyan tudnál összekötni a laptopomat az új tévémmel ha nincs HDMI kimenetel a laptopon? Van olyan ami USB-s HDMI kábel, azzal összetudnám kötni?
Figyelt kérdés
Vettem egy Samsung UE32D5000 tv-t és összeszeretném kötni a tv-t a laptoppal.Előre is köszi a válaszokat.2012. máj. 1. 16:44
1/3 anonim válasza:
A laptopon szokott lenni D-Sub vagy DVI kimenet. Azon rá tudod kötni a tv PC-bemenetére. Ha DVI van, akkor DVI->HDMI átalakító is létezik, azzal jobb lenne.
USB-ből nem lehet HDMI-t csinálni.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Vagy, ha a tévébe is dugtál internet kábelt és csak filmet akarsz nézni akkor kábel sem kell. Töltsed le a Samsung honlapjáról az AllShare nevű programot. Tedd fel. A géped és a tévé legyen egy hálózaton. Még engedélyezni kell a vezérlőpult->hálózat és internet->hálózati és megosztási központ-> speciális megosztási beállítások, és ott menj végig a pontokon. Szerintem egyértelmű, hogy melyeket kell megjelölni, ha nem megy írj privátot. (nekem is ilyen tévém van és működik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!