Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fényképezőgépet ajánlan...

Milyen fényképezőgépet ajánlanátok egy kezdő fotózás iránt érdeklődőnek aki kissé komolyabban szeretne ezzel hobby szinten foglalkozni?

Figyelt kérdés

(eddig is volt gépem de nem egy komoly gép Pana Lumix ls2 régi ) és most valami olyasmit keresek amitől leesik az állam, lehessen rajta csomó mindent beállítani gyönyörű képeket lehessen vele készíteni.Valami olyasmire gondoltam amit ha mégis komolyabban rákattanok a fotózásra akkor sem kell lecserélnem szerény tudása miatt.150E és 200E Ft között lenne valahol és ami felé orientálódnék azok a cserélhető objektíves kompaktokra gondoltam, már ha ez a kategória lenne megfelelő az említett "kritériumoknak".Ilyesmikre gondoltam :

-Sony Alpha NEX-5NK

-Panasonic Lumix DMC-GF3K

-OLYMPUS PEN E-PM1

-PENTAX Q

és társaik. Szerintetek??

2012. máj. 1. 10:26
 1/2 anonim válasza:

komolyabban hobbi szinten? Paradox.

Én a samsung D60-at ajánlanám, személyes okokból. Anno egy ilyen géppel kezdtem és bizton állíthatom, hogy ha ezt a kis gépet megtanulod biztonsággal kezelni és ki tudod hozni belőle a legtöbbet, akkor alkalmassá válsz arra,hogy tovább lépj.

2012. máj. 1. 10:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia, én úgy értettem a komolyabbat hogy a családi rendezvényeken,strandon,ballagásokon..stb.. kívül is szeretném használni de mégis hobby szinten hisz magam illetve mások szórakoztatása céljából nem pedig pénzkereset miatt. De azért köszönöm a válaszod!! Egyébként jelenleg ilyen gépem van :

[link]

s ezért szeretném lecserélni valami komolyabbra amivel akár nagyobb élmény lehet a fotózás.

2012. máj. 1. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!