Milyen fényképezőgépet ajánlanátok egy kezdő fotózás iránt érdeklődőnek aki kissé komolyabban szeretne ezzel hobby szinten foglalkozni?
(eddig is volt gépem de nem egy komoly gép Pana Lumix ls2 régi ) és most valami olyasmit keresek amitől leesik az állam, lehessen rajta csomó mindent beállítani gyönyörű képeket lehessen vele készíteni.Valami olyasmire gondoltam amit ha mégis komolyabban rákattanok a fotózásra akkor sem kell lecserélnem szerény tudása miatt.150E és 200E Ft között lenne valahol és ami felé orientálódnék azok a cserélhető objektíves kompaktokra gondoltam, már ha ez a kategória lenne megfelelő az említett "kritériumoknak".Ilyesmikre gondoltam :
-Sony Alpha NEX-5NK
-Panasonic Lumix DMC-GF3K
-OLYMPUS PEN E-PM1
-PENTAX Q
és társaik. Szerintetek??
komolyabban hobbi szinten? Paradox.
Én a samsung D60-at ajánlanám, személyes okokból. Anno egy ilyen géppel kezdtem és bizton állíthatom, hogy ha ezt a kis gépet megtanulod biztonsággal kezelni és ki tudod hozni belőle a legtöbbet, akkor alkalmassá válsz arra,hogy tovább lépj.
Szia, én úgy értettem a komolyabbat hogy a családi rendezvényeken,strandon,ballagásokon..stb.. kívül is szeretném használni de mégis hobby szinten hisz magam illetve mások szórakoztatása céljából nem pedig pénzkereset miatt. De azért köszönöm a válaszod!! Egyébként jelenleg ilyen gépem van :
s ezért szeretném lecserélni valami komolyabbra amivel akár nagyobb élmény lehet a fotózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!