A laptop képernyőjén kis fehér volt. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
5 hónapos laptopomon megjelent egy kis,kb o betű nagyságú folt,ami leginkább fehér háttérnél látszik,mert akkor sokkal világosabb.Mi a hiba oka?Lehet ebből nagyobb baj?2012. máj. 1. 00:00
1/9 anonim válasza:
jól kivehető hiba, vagy csak kosz?az én laptopom képernyője is olyan mintha 500 éve nem lenne takarítva (mintha poros lenne) de csak ha egy bizonyos szögből nézzük.Javaslom nézd meg pár szögből, lehet, hogy csak egy koszfolt, de lehet, hogy hibás.Ha nem létfontosságú a gép akkor végülis durván mondva mind1 neki mert új (gondolom új) laptopra ritkán adnak 1 évnél kevesebb garanciát
2/9 anonim válasza:
Pixelhiba, kerese elő a garanciális feltételeket, számold meg közelről hogy hány pixel hibás, és ha elég sok akkor reklamálhatsz.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen,a laptop új.Nem kosz,mert próbáltam letisztogatni.Egyetlen egy ilyen kis folt van,és azthiszem kb 4 pixel hiba után cserélik ki.Ebből nem lehet még próblémám,hogy már így 5 hónap után jelentkezett ez a dolog?
2012. máj. 1. 01:02
4/9 cipi8 válasza:
A pixel hiba az általában sötét színű és jól kivehető nekem is ilyen van kis világosabb foltocska van a 1,5 éves Fujitsu LED Lcd monitoromon de fogalmam sincs hogy mitől van már sok oldalt átnéztem a témával kapcsolatba és le is töltöttem egy progit ami a beragadt pixelek javítására szolgál de semmi változás nem volt persze nem is fűztem hozzá semmi reményt mert tudtam hogy nem pixel hiba okozza. Nekem kb olyan 4 mm picit világosabb a folt de szinte nem is lehet észre venni.
5/9 A kérdező kommentje:
nekem sem túl észrevehető,csak gondoltam megérdeklődöm,lehet e ebből még valami problem,mert eléggé tartok az ASUS szervíztől
2012. máj. 1. 01:09
6/9 LinuxPower válasza:
Ez az LCD velejárója.
Egy idő után magától eltűnik.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. máj. 1. 11:34
8/9 cipi8 válasza:
Nekem kb 1 éve van jelen az a pici kis folt de nem nőtt és nem is szaporodott, a monitort meg normálisan használom tehát nem nyomódott meg illetve nem történt semmi fizikai sérülés! Zavarni nem zavar mert rajtam kívül szinte senki nem vette észre!
9/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. máj. 1. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!