Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » (Monster beats tour fülhallgat...

(Monster beats tour fülhallgatóból vannak hamisítványok? Mert venni szernék eggyet! )

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 20:04
 1/5 A kérdező kommentje:
De persze nem hamisítványt!
2012. ápr. 29. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Van.

Amúgy ha nem akarsz rajoskodni akkor ne vegyél Monster-t, mert csak arra jó.

2012. ápr. 29. 21:57
 3/5 BTzone509 ***** válasza:
szerintem vegyél nekem is van és meglepett hogy milyen jó a hangzása a stúdiónak mega solo hdnak de a tour is jó sztem
2012. máj. 8. 23:19
 4/5 anonim válasza:
Sajnos több belőle a hamisítvány mint az eredeti.! 04-29 21:57 hallgass meg egy Beats by Dr. Dre Studio fejest, normális erősítővel, aztán szutykozd, hogy csak rajoskodásra való. Az ötezerforintos-szennheizer mindennél jobb, ugye?
2012. júl. 18. 21:55
 5/5 BTzone509 ***** válasza:
hát nem én angliában élek és nekem van egy új boltbol vettem nagyon jól szol aki szeretne venni az vesz is aki meg azt mondja hogy szar az csak azért mondja mert nem telik rá
2012. júl. 25. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!