Az fm transmitter vagy a cd-s autórádió a jobb? Az fm transmitter az a szivargyujtos zenehallgatós "gép". Melyiket érdemesebb venni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 20:52
1/2 anonim válasza:
Az olcsó szivargyújtós transmitterek, nagyon zajosak, és hamar tönkre mennek, volt nekem régen, de kidobtam.
Szerintem az mp3-at is kezelő CD-s autórádió a legjobb, főként, ha van rajta előlapi USB is. Nekem ilyen van, csak felteszem a zenéket az USB kulcsra, bedugom, és hadd szóljon. Bárhol zudom frissíteni, nem kell CD se hozzá! Ami most van nekem nem csúcs technika, de csak 25 000 Ft volt. Mondjuk nekem teherautóba nem kell Hifi minőség. :)
2/2 anonim válasza:
Azért rakás szar egy ilyen szivargyújtós fm transmitter, mert gyújtás elvételre elfelejti, hol is tartott, nehéz tallózni a mappák között mivel nincs normális kezelőfelülete, de a legidegesítőbb tulajdonsága ez a resume funkció hiánya. Ideig-óráig elmegy, de ha teheted kizárólag a cd-s megoldást ajánlom! Nekem Sony fejegységem van, ami USB-t is fogad az előlapon, és k-i-r-á-l-y!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!