Hogy tudom összekötni a tévével a laptopomat?
Figyelt kérdés
A laptop egy acer aspire 5755g VGA, és HDMI kimenet van rajta. A gond igazán a tévével van az egy kb 7 éves orion.
Két bemenet van rajta, az egyik amivel a DVD lejátszót is hozzá tudom kötni(EURO-AV1--ez van odaírva), a másik pedig aminek három dugó szokott lenni a végén (piros, sárga és fehér) Ehhez a sajnos nem értek, ha valaki tud valami megoldást azt szívesen fogadom!
2012. ápr. 29. 11:54
1/3 anonim válasza:
2/3 claidheamohmor válasza:
VGA-video átalakítóval (például: [link] ). Másképp nem. Inkább vegyél egy új tv-t, amin van monitor, de még inkább HDMI-csatlakozó (mert akkor a hangot is egyszerűen tudod átvinni)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mind2 választ! megértettem
2012. ápr. 30. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!