Legolcsóbb kapacitív kijelzős tábla pc?
Figyelt kérdés
Egy olyan tábla pc érdekel amelyik kapacitív kijelzős, 7" meg min 1ghz proci..meg persze andorid(2.3 és följebb)árat nem nagyon tudok 30ezer körül annál feljebb nagyon már nem érdekel..használt is szóba jöhet, ha tudtok esetleg eladó jó állapotút:D2012. ápr. 27. 15:29
1/5 anonim válasza:
már vannak az origon olvastam csak már nem tudom hol
2/5 anonim válasza:
Haj jaj a legolcsóbbat nem szabad! 100Dollárért már van 4.0-as 1ghz-s, erre rávágnak 27%áfát és megvan. Az szállítással is olyan 33eft. Illetve ha elfelejtik levámolni akkor olyan 25 :)
Ez Kingából postázva, olyan 3hét alatt ér ide. Ha érdekel kommentelj és adok rá linket.
3/5 anonim válasza:
Wayteq xPad 70i
40k-ból kijössz itthonról, tehát nem kell semmire se várni (mondjuk ipon.hu), és a legjobb ennyi pénzért.
7", 800x600-as felbontás, kapacitív kijelző, Android 4.0, Cortex A9-es proci, HDMI, ennyi pénzért a legjobb.
4/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, a wayteq-et már én is néztem, valami olyasmire gondoltam :D A közeljövőben tervezem, hogy beújítok egy ilyen kütyüt, hátha addig 1-2 hónapon belül lejjebb mennek az árak,(vagy nekem lesz hirtelen sok pénzem xd) annyira még nem sürgős:D
2012. ápr. 28. 18:32
5/5 anonim válasza:
Árak nem fognak lemenni 1 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!