Melyiket vegyek? PS Vita vagy PS3 vagy Xbox360 kinect vagy várjak Wii U-t?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 17:16
11/14 anonim válasza:
Az előzőnek: attól függ, hogy mennyivel lesz jobb, elég sok dolgot hallani a wiiuval kapcsolatban, ami majd az E3mon derül ki.
12/14 anonim válasza:
Kb ugyanolyan szinten lesz, mint most a PS3 meg X360, szóval technikailag ugyanúgy gagyi a next gen Sony/MS konzolokhoz képest, mint a Wii U a PS3/boxhoz képest.
Persze lehet jó konzol, de grafikában még mindig iszonyatgyenge.
13/14 anonim válasza:
ps3 vagy ps vita közt dönts az xboxot cska a kinectért érdemes de elmondom 2 hét alatt meguntam ps3 move az nem anyira jó de wii u-t semi kép nevegyél 6 éves konzolt épenhogy csak oda fogja hagyni pff vices és majd lesz ára is míg a ps3 meg az xbox egy jól bevált ps3 vagy vita szinte ugyan az hardwerileg csak hordozni akarod vagy nem ez a kérdés xbox vs ps3 multija ingyenvan a ps3-nak én neked a ps3 mat ajánlanám jó grafikájú megbízható konzol
14/14 anonim válasza:
Hardverileg:
1.PS3
2.X-box 360
3.WII
Viszont nekem a Wii jobban bejön!
Nem szeretem aza kció játékokat, annál inkább MARIO! :d :d :D
Kedves Első Válaszoló!
Miből gondolod,hogy pl: a WII U nem fogja kenterbe verni a többi konzolt???
Valószínűleg Te inkább az akció játékokat szereted, és csúcs grafika nélkül nem tudsz elképzelni egy játékot, mert akkor a Wii-ről nem írtad volna ezt!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!