Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Minőségi normális tablet pc...

Minőségi normális tablet pc 30. 000ft körül?

Figyelt kérdés
Tud valaki valami normális minőségi magyar tablet pc-t 30.000ft körül?
2012. ápr. 24. 16:38
 1/7 Fazekas Krisztián ***** válasza:
Minőségi tablet pc-t 30.000ft környékén, a marseus.huvagy az ipon.hu oldalon találsz... Biztos szükséged van tablet pc-re egyik ismerősöm ezekkel foglalkozik, de azt mondja,hogy nem éri meg a pénzüket..!Lehet hsználni, de mondjuk egy excel-t inkább laptopon vagy gépen érdemes...Amúgy ugyanennyi árért már találsz közepes laptopokat, vagy jó notebook-okat, ha jó helyen keresed...
2012. ápr. 24. 19:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. ápr. 24. 19:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából netezgetésre kéne meg játszani.
2012. ápr. 24. 19:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Inkább 40-45k körül van, 30-ért csak kínai szarok.

Wayteq xTab 70i jó választás lenne, erős, Android 4.0-val, minőségi.

2012. ápr. 24. 21:37
 5/7 Fazekas Krisztián ***** válasza:
Nincs mit,de azért lehet szerintem jó t. pc-t találni,ennyi árért. (marseus.com) vagy(ipon.hu/com) nézd meg.. Bisztos találsz ennyiért,vagy max 4-5 e. forintal drágábban jobbat.. Sok szerencsét..!
2012. ápr. 24. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Ipon-t megnéztem, 234 körül van a legolcsóbb, de az nagyon szar minden szempontból.

Aztán majdnem 30-ért van egy már ARMv7-es procira épülő tablet, ez már nem lenne rossz ennyi pénzért, de rezisztív kijelző.

Utána jön pár, ami lehet még elfogadható lenne hardveres szempontból (nem tudom, mert nem akartam végignézni), de mindegyiken Android 2.3 (vagy még alacsonyabb verzió).

És meg is érkeztünk a legolcsóbb Android 4.0-s tablethez, ami tényleg jó tablet, hardveresen is ott van (mármint ennyi pénzért), amit előbb is írtam: Wayteq xTab 70i, valamivel 40k alatt:

[link]

Ez alá nem adnám.

2012. ápr. 25. 16:30
 7/7 anonim válasza:
A Concorde 7020 az egyik legjobb kategóriájában..netezéshez, játékhoz, filmezéshez is tökéletes(1.2 Ghz proci, kapacitiv 7" kijelző stb) árban is nagyjából 30 körül van bár inkább 40 felé hajlik...
2012. ápr. 25. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!