Egy koptatólapos elektromos gitárról le lehet-e szerelni a koptatólapot? Ha igen, akkor nem lesz nagyon csúnya a gitár?
Figyelt kérdés
#rock #metál #gitár #szerelés #elektromos gitár #Les Paul #rock'n'roll #koptatólap #Hangszerszerelés
2012. ápr. 21. 18:38
1/8 anonim válasza:
Attól függ milyen.
Stratról nem, LP-ről, SG-ről igen.
2/8 A kérdező kommentje:
Tehát egy Les Paul gitárról, ha leszerelem a koptatólapot nem lesz túl csúnya? Nem tom, hogy hogyan van az rászerkesztve, de nem lesznek lyukak a testén?
2012. ápr. 21. 19:28
3/8 anonim válasza:
De lesznek lyukak, de aprók, kb 1 méterről sem látszik már.
4/8 anonim válasza:
Stratoról semmiképpen nem lehet leszedni, mert a koptató tartja a hangszedőket. Ahogy előttem írták csak Les paulról és SG ről lehet leszedni. Én is le szedtem a Les paulomról és nem is lehet észre venni. Sokan leszedik róla. Alatta ugyanúgy a test van, semmit nem lehet észre venni.
5/8 A kérdező kommentje:
képet nem tudnál mutatni, mert ezt nem nagyon tudom elképzelni?
2012. ápr. 22. 19:47
6/8 anonim válasza:
Mit nem tudsz elképzelni??
Fogod a gitárod, kicsavarsz 5 csavart és le is van szedve...
Ha nem tetszik fogod és visszarakod, nem értem mi olyan bonyolult ezen.
7/8 anonim válasza:
Küldök én egy képet:
Slash szinte mindig Les Paulon játszik, és szinte mindig koptató nélkül. LP-n nem csúnya, csak ízlés kérdése, hogy kell-e neked, vagy sem. Sokan használják koptat nélkül
8/8 glaslo1 válasza:
A LES PAOLOKRÓL PL IBANEZ LEPATTINTHATÓ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!