Router vásárláskor mire kell odafigyelni?
nem nagy baj!
tp-linket ajánlom!
A TP-LINK és a D-LINK szerintem a két legjobban megbízható gyártó, van ugyan sok más gyártó is de ezek a legelterjedtebbek! Van sok olyan neve nincs márka is amely működik meg minden de az antenna jele már egy vasbeton födém már komoly akadályt jelent!
Nekem TP-LINK TL-WR740N típusú 150 MBPS -os Wifis routerem van és abszolút megbízható, jó minőségű, erős antennával rendelkező cuccom van. Szép kis lapos formája van nem mint egy tégla, egyszerű a telepítése is és az ár/érték aránya szerintem verhetetlen 3800-Ft-ól kapható plusz 1000Ft kiszállítással. 5 év garancia van rá, ja az antenna még kültéren is olyan 30-35 m-re is elsugároz.
Nem muszáj azt 16-ért venni:
Amúgy én is azt ajánlom. A legjobb ár/érték arányú gigabites router a piacon.
Nekem is ilyen van. OpenWrt firmware -vel használom ami rengeteg okosságot tud, pl torrentezés.
Persze alap firmware -el is elég nagy tudású és stabil. :)
Már mondtam hogy nem wifiset veszek, de azért köszönöm.
Én úgy gondoltam hogy van 2 más más típusú tp link de mind2 egy árban van.
Hülyeség sima vezetékes router -t venni.
1. Kicsi az árkülönbség Wi-Fi -s és nem Wi-Fi -s router -ek között.
2. A Wi-Fi -s router -en ugyan úgy megtalálhatod a LAN portokat is. És ha még nem kell a Wi-Fi (ami a jövőt nézve egyre kevésbé lesz valószínű), akkor simán ki tudod kapcsolni raja.
3. A vezetékes router -eket ma már nem fejlesztenek SOHO piacra, így 90% -uk elavult f*s hardveresen és szoftveresen is. Álmukba sem tudnak annyi szolgáltatást mint Wi-Fis társaik.
4. Ha menet közbe derül ki, hogy mégis kell az a Wi-Fi nem kell megint új router -t vásárolnod
De hogy a kérdésre is válaszoljak, ennyi vezetékes router van a TP-Linknek soho piacra:
TL-R402M: Tök alap, annyit tud mint a 10 éves társaik.
TL-R460: +Sávszélesség korlátozás + szülő felügyelet
TL-R860: Ugyan az mint az előző, csak 4 helyett 8 poros switch -et integráltak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!