Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek a Skullcandy...

Mi a véleményetek a Skullcandy Hesh fülhallgatókról?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam rajta, hogy vegyek, viszont sok olyan leírást látni, hogy gyorsan eltörik, kényelmetlen, stb. Akinek van/használta már, írja le a véleményét :)

2012. ápr. 20. 21:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*fejhallgatók
2012. ápr. 20. 22:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem anno egy Independentes volt. Semmi extra nincs benne de vagy 30%-ot rávágnak árban mert felkapott a cucc (kb mint a Beats by dre). Ha nem villogni akarsz vele: Sony XB-500. Már ugyan az az árkategória, DE! Szebben szól, jobban szigetel, és 3-4 óra használat után sem érzed. Tudom, erre váltottam.
2012. ápr. 20. 23:21
 3/11 anonim ***** válasza:

Skullcandy nem a legjobb márka.

Sony, AKG, Sennheiser (pláne Sennheiser) ezerszer erősebb nála, hogy a többi 500 márkát ne soroljam fel.

Divattermék, a kinézetért fizetsz, nem a minőségért.

2012. ápr. 20. 23:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindkét választ. Amúgy nekem a minőséggel együtt a kinézet is sokat számít :D Mire alapozzátok különben a véleményt? Milyen Skullcandytek volt? Haveromnak pl. már több mint 2 hónapja van meg a Heshe, rendszeresen használja, kb minden nap rajta van. Jól szól és teljesen jó állapotban van.
2012. ápr. 21. 00:28
 5/11 A kérdező kommentje:
23:21 erre gondolsz? [link]
2012. ápr. 21. 00:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Persze, de haverod valószínűleg életében nem is látott még normális fejhallgatót.

Nekem sosem volt Skullcandy-m, mivel ki lehetett próbálni üzletben, rögtön tapasztaltam, hogy fórumokon miért fikázzák.

Egy Sennheiser vagy épp AKG sem néz ki rosszul, persze nem olyan divatos, mint egy Skull vagy Beats, mert nem arra mennek, de itt a "márka jobban öltöztet".

2012. ápr. 21. 19:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát jó, köszönöm a véleményt :) meggondolom.
2012. ápr. 22. 12:47
 8/11 anonim válasza:

Helo! Nekem volt (illetve van) egy skullcandy Hesh-em. Kb 1 hete döglött meg véglegesen. Hónapokkal ezelőtt elkezdett repedezni a jobb oldali részen a cucc. Arra a részre gondolok ami előcsúszik ha nagyobbra állítod a fülest. Körbetekertem szigetelőszalaggal jó sokszor hogy egy kis tartása legyen. Ezután már csak fölötte mertem megfogni ha használatra került a sor de így is elérte a vég. Megdöglött a jobb oldal, csak balból szól. Gondolom eltörött/elszakadt belül aminek nem szabadott volna :D Ez volt az első skullcandym, nameg az utolsó is. Soha többet :D

Nem ajánlom, hogy skullcandyt vegyél ha azt szeretnéd, hogy sokáig kitartson. Lehetsz vele divatos de meg fogod bánni. A hangzással nem volt bajom, nagyon bejött csakhát kényes nagyon. eltörik, nameg rohadtul kényelmetlen :D 10 perc után meg akartam halni benne. Vegyél egy sennheisert. Azzal soha nem lesz gondod : )

Üdv (Bocs a hossz válaszért D:)

2012. ápr. 22. 16:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Na uccsó válaszoló köszönöm :) Interneten is sok ilyet olvastam, h eltört az a rész és szigszalag kellett hozzá. Bár nagyon tetszik a kinézete, lehet hogy a végére sikerül lebeszélnetek róla :D
2012. ápr. 23. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
A kinézet csak másodlagos, inkább legyen "semmilyen", nem feltűnő, de szóljon normálisan és bírja sokáig.
2012. ápr. 23. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!