Mi a véleményetek a Skullcandy Hesh fülhallgatókról?
Skullcandy nem a legjobb márka.
Sony, AKG, Sennheiser (pláne Sennheiser) ezerszer erősebb nála, hogy a többi 500 márkát ne soroljam fel.
Divattermék, a kinézetért fizetsz, nem a minőségért.
Persze, de haverod valószínűleg életében nem is látott még normális fejhallgatót.
Nekem sosem volt Skullcandy-m, mivel ki lehetett próbálni üzletben, rögtön tapasztaltam, hogy fórumokon miért fikázzák.
Egy Sennheiser vagy épp AKG sem néz ki rosszul, persze nem olyan divatos, mint egy Skull vagy Beats, mert nem arra mennek, de itt a "márka jobban öltöztet".
Helo! Nekem volt (illetve van) egy skullcandy Hesh-em. Kb 1 hete döglött meg véglegesen. Hónapokkal ezelőtt elkezdett repedezni a jobb oldali részen a cucc. Arra a részre gondolok ami előcsúszik ha nagyobbra állítod a fülest. Körbetekertem szigetelőszalaggal jó sokszor hogy egy kis tartása legyen. Ezután már csak fölötte mertem megfogni ha használatra került a sor de így is elérte a vég. Megdöglött a jobb oldal, csak balból szól. Gondolom eltörött/elszakadt belül aminek nem szabadott volna :D Ez volt az első skullcandym, nameg az utolsó is. Soha többet :D
Nem ajánlom, hogy skullcandyt vegyél ha azt szeretnéd, hogy sokáig kitartson. Lehetsz vele divatos de meg fogod bánni. A hangzással nem volt bajom, nagyon bejött csakhát kényes nagyon. eltörik, nameg rohadtul kényelmetlen :D 10 perc után meg akartam halni benne. Vegyél egy sennheisert. Azzal soha nem lesz gondod : )
Üdv (Bocs a hossz válaszért D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!